Tenzije između Đorđa Stošića, 25-godišnjaka iz Prokuplja, i Farisa Mahinića iz Mostara izazvale su pandemonijum u “Zvezdama Granda”. Izvor kaosa bilo je mjerenje vremena stručnog žirija, točnije novo pravilo od 30 sekundi koje je ove sezone uveo Saša Popović. Unatoč obećavajućem početku dvoboja, žiriju je na kraju bilo teško odrediti sudbinu natjecatelja. Odluka je naišla na brojne prigovore, iako je Faris slavio rezultatom 5:2.

Nisam siguran za kojeg kandidata da glasam, jer obojica djeluju dosta mladoliko. Prvi kandidat se prema meni ponašao ljubazno, ima privlačan izgled sa šarmantnim osmijehom i entuzijastičnim ponašanjem. Međutim, vjerujem da je napravio neke pogrešne korake u odabiru pjesama i čini se da se muči na pozornici. Marija je iznijela svoje mišljenje o Đorđu rekavši: “Ne znam za koga da glasam jer su obojica bili mlađi. Kandidat broj jedan mi je simpatičan, sladak je dečko, ima lijep osmijeh i energiju. Mislim da je izabrao krive pjesme i nekako se gubi na pozornici.

Imperativ je da poduzmete potrebne korake kako biste poboljšali svoj trenutni učinak. Iako su vaša boja i vibrato ugodni, još uvijek ima prostora za rast i razvoj. Važno je upamtiti da ovo nije ležerno okruženje kao što je kafić, klub ili taverna. Očekivanja su visoka, a izvedba mora odražavati dublju razinu vještine i stručnosti.
Popović je izrazio sumnjičavost prema Mariji, navodeći da je nemoguće sve precizno izraziti u roku od 30 sekundi. Ova izjava dovela je do neslaganja.

“Viki je napomenula da je Sedi i Hak (prim.aut pas) njen favorit, te je spomenula da je dodatak isključivanja gumba pali. Također je priznala da je Faris u prethodnom kolu bio bolji nego u ovom. Dodatno, komentirala je Đorđa da, iako je pjevao življim i razmetljivijim stilom, nedostaje mu određena razina profinjenosti na pozornici i ima potencijala za napredak.

Prema riječima Ane Bekute, Đorđe posjeduje pozitivnu energiju, no njegova tehnika pjevanja je manjkava zbog sklonosti pjevanju iz grla umjesto da dovoljno diše. Uz to, pripisala je Farisov nedostatak odlučnosti njegovoj lošoj izvedbi.

Ana se osvrnula na razliku u njenoj percepciji izvedbe pjevačice između žanra sevdalinke i pjesama koje se trenutno pjevaju. Primijetila je da se čini da u trenutnom stilu pjevanja nedostaje samopouzdanja i snage. Ana je također napomenula kako ne vjeruje Sašinim mjerama pa je na sebe preuzela mjerenje nastupa. Objasnila je da ju je Saša ranije imao naviku prekidati, zbog čega je to morala učiniti sama.

Prema riječima Cece Ražnatović, ona smatra da Đorđe, iako ima potencijala, pogriješio je u odabiru pjesme.

“Povećavajući svoj osjećaj, izrazila je interes da se pojedinac pridruži njezinom timu, samouvjereno navodeći da postoji jasna ideja o tome što se može učiniti s njihovim jedinstvenim glasom i vještinama.

Saša Popović je pohvalio žiri koji je u roku od 30 sekundi dao povratnu informaciju o oba kandidata. To je potaknulo Dragana Stojkovića, porijeklom iz Bosne, da prilagodi tempo govora. U početku je počeo izgovarajući riječi slog po slog. Nakon ovoga, Ceca je dala sljedeću izjavu:

Kad biste izgovorili tu izjavu, drugi bi mogli pretpostaviti da ste doživjeli hitnu medicinsku pomoć koja je zahvatila mozak.

Cecin komentar nasmijao je sve u studiju. Marija je naglasila da komentar još nije ugrađen u emisiju.

Iako tek treba biti obaviješten, već je doživio moždani udar, otkriva Popović. Mili je odgovorio sa smiješkom.

U hitnim slučajevima nužno je kontaktirati vlasti pozivom na hitnu pomoć.

Kandidata mentora završnom riječju pohvalio je njihov vodič.

“Mili je izrazila svoje divljenje Farisovom glasu, istaknuvši njegovu izuzetnu ljepotu i zadovoljstvo koje donosi slušatelju. Ona željno iščekuje priliku da radi s Farisom, odlučna da otkloni sve nedostatke i doraste prilici u sljedećem krugu natjecanja.

Kada je Saša Popović pitao Đorđa ima li nešto da doda, natjecatelj je izrazio zahvalnost sudijama. Nakon toga, objasnio je zašto nije mogao iskoristiti svoj najveći potencijal tijekom svog prvog nastupa.

Natjecateljica je priznala: “Nisam od onih koji se opravdavaju, ali već nekoliko dana sam prehlađena. Zbog toga sam morala smanjiti intonacije s uobičajene razine.” Suci su bili svjesni situacije i poticali su Đorđa da pruži sve od sebe u nadolazećem baražu.

Oglasi - Advertisement