Novi video na TikTok-u koji je podijelio Aleksandar Vučić, predsjednik Srbije, izazvao je brojne pohvale zbog duhovitog tona. Video je dobio brojne lajkove i pozitivne povratne informacije.

U pitanju je video koji prikazuje predsjednika Vučića i mladića Dalibora Golubovića koji pokazuje impresivnu vještinu oponašanja predsjednikovih manira i govornih obrazaca.

U jednom trenutku imitacije, Daliboru Goluboviću, koji je impresivno oponašao njegove riječi i postupke, Vučić je ljubazno rekao da ne treba ništa potpisivati.

@jasamaleksandar

Lepo sam rekao da ništa ne potpisuješ. @dnevna.doza.predsednika #jasamaleksandar #srbija🇷🇸 #srbijanesmedastane #dnevnadozapredsednika #follow

♬ original sound – Ja sam Aleksandar

 

 

ISpovest dana:

Jednom sam otišla na spoj s muškarcem koji se činio dovoljno ugodnim kroz naše tekstualne razgovore. Međutim, stvari su krenule čudnim putem kad je pretpostavio da ću kuhati za naš prvi spoj. Objasnio sam da nisam imao vremena pripremati obrok tijekom radnog tjedna, pa smo se odlučili za lokalni restoran koji poslužuje tjesteninu, lazanje i pizzu. Iako je hrana bila ukusna, neprestano je ispitivao konobara o bijeloj tjestenini i vinu, čak je otišao toliko daleko da me naučio kako to napraviti. Unatoč tome, i dalje sam uživao u obroku i spoju. Najupečatljiviji dio večeri bio je kada sam ponudio da platim večeru. Prvo je odbio, ali je onda popustio, rekavši da je to prihvatljivo jer putuje iz grada udaljenog 40 kilometara. Međutim, nakon spoja me je pitao zašto se činim udaljenom i zašto se ne želim dalje viđati s njim. Nedavno su me obavijestili da su se u našem zajedničkom rodnom gradu proširile glasine da je razlog zašto moje veze nikad ne uspijevaju taj što sam previše laka i brinem samo o financijskoj dobiti, jer zarađujem tri puta više od svog partnera. Ako svi potencijalni partneri dijele ove negativne osobine, ostaje mi malo nade da ću se ikada vjenčati.

Oglasi - Advertisement