TikTok je nedavno podijelio video na kojem se pojavljuje osoba obučena u policijsku uniformu MUP-a Republike Srpske, koja izražava frustraciju i koristi psovke u kladionici zbog nepovoljnih ishoda kockanja.

Videozapis je izazvao i podsmijeh i osudu, iako ostaje nejasno je li prikazana osoba doista policajac ili netko tko pokušava biti duhovit.

Na snimku se vidi osoba u prepoznatljivoj nošnji Ministarstva unutarnjih poslova RS-a koja igra, kako se čini, partiju Binga. Frustracija i psovke ispunjavaju zrak dok čovjek više puta ne uspijeva dobiti broj 48.

“Pogodi broj, tako ti Boga, pa daj je+em ti državu i zakon. Čekam 48 šest hiljada godina, je+em ti sve što postoji”, nastavio je muškarac u prilično nekulturnom maniru.

Video je u kratkom roku prikupio pozamašan broj lajkova i pretežno kritičkih komentara. To je prvenstveno zbog prisutnosti službenika za provođenje zakona, odjevenih u službenu policijsku odjeću, koji su okupirali kockarnicu. U komentaru je istaknuto očekivanje da bi te osobe trebale služiti kao primjeri pozitivnog ponašanja u društvu, umjesto da podupiru i potiču ovisnička ponašanja kao što je kockanje.

Oglasi - Advertisement