Početak Đanijeve ljubavne priče otkrila je njegova supruga Slađa Trajković.

Više od 27 godina renomirani pop duo koji čine pjevač Radiša Trajković Đani i njegova supruga Slađana ostali su u sretnom braku.

Porijeklo ljubavne priče Đanija i njegove supruge Slađe Trajković otkrila je sama Slađa.

Bilo je to prije mnogo godina kada su nam se putevi prvi put ukrstili, davne ’95. Sjećanje na naš susret još uvijek ostaje u našim mislima. Slađa je čula za mene, jer se moja reputacija proširila Kosovom, postala pomalo i legenda… Duga je to priča, kroz smijeh su ispričali Đani i Slađa, dok su otkrivali ima li među njima zamjerke.

Prema riječima pjevača i njegove supruge, povjerenje i harmonija temeljne su komponente odnosa dvoje mladih ljudi. Povjerenje ima prednost i bitno je, dok su kemija i ljubav također ključni. Bez ljubavi, temelj ne postoji. Slađa je čak priznala da je u jednom trenutku razmišljala da ga ostavi.

Trajkovićka tvrdi da se nikada nije pokolebala u povjerenju prema Đaniju. Iako je u prošlosti možda sumnjala, priznaje da je Đanijeva priroda takva da se na njega nemoguće ljutiti. Oduprijeti se njegovom šarmu pokazalo se izazovnim zadatkom.

Po završetku, Đanija i Slađu upitali su očekuju li složno obilježavanje dvadeset pete godišnjice braka.

“Bilo je potpuno neočekivano. S obzirom na Đanijevu neurednu prirodu, nikad nisam ni razmišljao o toj mogućnosti. Bilo bi neprihvatljivo da gaji osjećaje prema muškarcima, a ne prema ženama. Njegova profesija zahtijeva da ima oštro oko za promatranje. Poželjno je kad jednostavno promatra ”, izjavila je Slađa, a Đani je uz osmijeh uzvratio, prenosi “Pink”.

Oglasi - Advertisement