Bruce Willis, istaknuti holivudski glumac, trenutno se bori s teškom bolešću. Unatoč tome, cijela njegova obitelj ga podržava.

Pad holivudske ikone poput Brucea Willisa težak je prizor za svjedočenje. Njegovoj obitelji, koja nastoji što više vremena provoditi s njim, ova situacija nedvojbeno je najizazovnija od svih.

Važno je podsjetiti da se Bruce Willis trenutno bori s opasnom i opasnom bolešću koja je negativno utjecala na njegovo ponašanje, govor i osobnost. Izvješća sugeriraju da glumac gubi volju za životom i sposobnost da se artikulira s istom živahnošću kao prije. Posljedično, on više nije ista osoba za koju se godinama znalo da jest.

Stanje koje mu je dijagnosticirano nakon pojave afazije općenito je poznato kao frontotemporalna demencija. Njegova borba s bolešću bila je teška i neprekidna, zbog čega je njegova supruga Ema primijetila da zbog toga doživljava osjećaje krivnje.

Međutim, obitelj ostaje stalno prisutna u njegovu životu, a Dan zahvalnosti, omiljeni praznik Amerikanaca, pruža još jednu priliku za okupljanje na jednom mjestu.

Emma Heming Willis, supruga Brucea Willisa, podijelila je obiteljsku snimku na kojoj su najznačajniji pojedinci iz glumčeva života. Međutim, posebno je odabrala jednu snimljenu u proljeće, na što ukazuje trudnoća Bruceove kćeri Rumer (koja je kasnije rodila svoju kćer Luetu, što je Bruceova prva unuka).

Iako svi na fotografiji izgledaju nasmijani, vidljivo je da je kod mnogih gledatelja izazvala osjećaj tuge. Osobito Bruce Willis kao da nije svjestan svoje okoline, dok ga njegova supruga Emma nježno dodiruje. Osim toga, tu je i njegova bivša supruga Demi Moore s kojom održava dobar odnos.

Prisutno je bilo njegovo cijelo potomstvo od pet kćeri, uz Scout Willisovog partnera, Jakea Millera, i supruga Rumer Willis, Dereka Richarda Thomasa.

Emma Heming Willis izrazila je zahvalnost na prilici da iskusi ovu vrstu ljubavi i svima zaželjela sretan Dan zahvalnosti.

U galeriji pogledajte dodatne fotografije Brusa Vilisa, novije od dosad prikazanih.

Oglasi - Advertisement