TikTok video prikupio je impresivnih 1,1 milijun pregleda.

Stefan Janković, popularni srpski YouTuber i influencer sa nevjerojatnih 1,3 milijuna YouTube pratitelja, nedavno je objavio video na raznim platformama društvenih medija koji je izazvao intenzivne i strastvene reakcije.

Uz TikTok video koji je prikupio 1,1 milijun pregleda, ponosno je pokazao svoje postignuće prekrivanja cijele kuhinje “Nutellom” i zaigrano je doveo u pitanje svoj opstanak nakon što je premaz nanio na 300 aparata.

@stefan_jankovic

Keva na 300 aparata, šta mislite da li sam preživeo? .. 🙃 #janko #fyp

♬ original sound – ivan.security77

Objava njegovog videa rezultirala je mnoštvom negativnih odgovora, a značajan broj pojedinaca izrazio je svoje negodovanje njegovim postupcima vezanim uz bacanje hrane.

Među komentarima su izrazi negodovanja poput “Trebali ste pomoći onima kojima je to potrebno, a ne uključiti se u radnje koje ste učinili”, “Alarmantno je svjedočiti koliko dugo idete zbog TikToka i YouTubea” i “Sram vas bilo razmazivanje hrane po predmetima kada postoje pojedinci koji nemaju osnovne namirnice.

Kako javlja Index, naknadni video demonstrira postupak korištenja folije obložene “Nutellom” za oblaganje kuhinjskih elemenata, što je rezultiralo sličnim reakcijama gledatelja.

Oglasi - Advertisement