Melodija koja dopire iz njezinih slušalica popraćena je nježnim zujanjem koje izlazi s usana ove mlade djevojke dok vješto namješta pancerice na svojoj skijaškoj dasci.

Iskusni ljubitelji skijanja često daju prednost svojoj ljubavi prema sportu u odnosu na određeno vrijeme i mjesto svojih avantura spusta. Bez obzira vole li više skije ili snowboard, ti pojedinci traže manje prometna područja daleko od tipičnih turističkih žarišta. Loši vremenski uvjeti poput snijega ili magle ne predstavljaju izazov za ove iskusne skijaše jer su se navikli na takve elemente. No, važno je napomenuti da su skijaške staze s razlogom pažljivo projektirane. Odlazak na neoznačena područja može biti potencijalno opasan zbog neravnog terena, raznih prepreka i mogućnosti susreta s divljim životinjama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by whereisnigga (@whereisnigga)

Na brz i besprijekoran način, jedan je video postao popularan na različitim platformama društvenih medija, brzo se proširivši među korisnicima. Video prikazuje snowboardera, potpuno opremljenog skijaškom opremom, spremnog za spuštanje niz padinu. Ukrašena zaštitnom fantom kapom koja joj štiti bradu i ogromnim skijaškim naočalama koje joj štite lice, dobro je pripremljena za avanturu koja je pred nama. Zanimljivo, ona također nosi velike slušalice, unatoč tome što je potpuno izolirana u neukroćenoj divljini, prolazeći nepoznatim putem. Ove je slušalice učinkovito čine nesvjesnom okolnih zvukova.

Uz melodiju koja joj odzvanja u slušalicama, djevojka bez napora klizi niz padine, vješto namještajući pancerice na skijaškoj dasci. Bez svog znanja, ona nikada ne naslućuje mogućnost da je progoni bilo koje neukroćeno stvorenje, pogotovo ne medvjed. Unatoč snježnom i maglovitom okruženju, ona radosno nastavlja pjevušiti, bilježeći svaki uzbudljiv trenutak svog spuštanja na film.

Kroz video snimku postaje vidljivo kako veliki medvjed uporno vuče iza nje, bez prestanka u potjeri. Bez znanja djevojke, ona ostaje nesvjesna neposredne opasnosti da postane plijen proždrljive životinje. Ono što je zabavljalo mnoge promatrače bilo je njezino neprestano pjevušenje, čak i dok je medvjed nemilosrdno pokušavao smanjiti udaljenost. Srećom, prevagnula je djevojčina agilnost koja je brzo krenula u silazak, nesvjesna blizine medvjeda. Iako je staza bila relativno kratka, krajnji ishod ostaje neizvjestan. No, s obzirom na objavu videa na Instagramu, velika je vjerojatnost da se situacija riješila povoljno, a djevojci je ostalo nezaboravno iskustvo koje joj se urezalo u sjećanje.

Oglasi - Advertisement