Cristiano Ronaldo i Conor McGregor bili su među zapaženim posjetiteljima dugo očekivanog boksačkog događaja “Day of Reckoning” održanog u Rijadu, glavnom gradu Saudijske Arabije. Kamere su uhvatile zadivljujući trenutak koji je vrlo brzo stekao popularnost na raznim društvenim mrežama.

Raskošan i trijumfalan Ronaldov život često je nedokučiv većini pojedinaca, a samo nekolicina odabranih ikada ima priliku biti mu u neposrednoj blizini. Međutim, izraz Cristianova lica tijekom McGregorovih ludorija bio je prizor kakav se rijetko viđa.
Ronaldo je očito bio nezadovoljan jer je Irac svoju pozornost usmjerio prema osobi koja je sjedila pokraj njih.

Izvedba McGregora ostavila je CR7 u takvoj nevjerici da se činilo da odbija njegovo rukovanje, s izrazom lica koji je sugerirao da je na rubu kolapsa i izbjegavajući bilo kakvu blizinu Ircu.

Naposljetku, McGregor je pametno razriješio neugodnu situaciju uključivši se u usporedbu sata s portugalskom zvijezdom, što je rezultiralo time da je video dobio značajnu popularnost na raznim platformama društvenih medija.

U saudijskoj prijestolnici Rijadu glavna borba večeri na izuzetnom boksačkom događaju “Day of Reckoning” svjedočila je pobjedi britanskog boksača Anthonyja Joshue (34) nad Šveđaninom Ottom Wallinom (33).

Pozornost koju je izazvao povratak američkog boksača Deontaya Wildera (38), koji je doživio iznenađujući poraz od Josepha Parkera (31) s Novog Zelanda, nije bila samo posljedica njegove borbe, već je i doprinijela intrigi.

Oglasi - Advertisement