U javnosti su kružile brojne priče o poznatoj pjevačici Radi Manojlović i njenom polubratu Nenadu Manojloviću, koji se danas profilirao kao cijenjeni pjevač. Ovi izvještaji iz raznih medijskih kuća aludirali su na Radinu početnu nevoljkost da pomogne Nenadu tijekom ranih faza njegove karijere. No, unatoč nedavnoj najavi nadolazeće suradnje između dvoje braće i sestara, čini se da se projekt nije ostvario prema njihovim početnim namjerama.

Usredotočena na dirljivu priču o bratu i sestri koji su u mladosti doživjeli bolno razdvajanje, pjesma zadire u njihovo emocionalno putovanje. Rada, prepuna duboke ljubavi prema svojoj braći i sestrama, nastojala je prenijeti tu ljubav kroz glazbu, unatoč njihovim suprotnim putevima. Prema brojnim izvorima u medijima, pjevačica je uputila poziv za duet, no nažalost njezin brat je to odbio. Dok se Nenad osobno nije oglasio s porukama, njegova supruga prenijela je Radinu užasnutost, potvrdivši njihovu nezainteresiranost za suradnju na zajedničkom glazbenom pothvatu.

Rada je izrazila želju da sarađuje sa još jednom osobom na snimanju posebne pjesme. Ova posebna kompozicija ima duboko emocionalno značenje, jer priča prekrasnu priču o ljubavi između braće i sestara. Demo snimka pjesme izazvala je snažne emocije kod svih koji su je imali priliku poslušati od kojih su se naježili. Prvo se Rada javila Nenadu, podijelivši mu snimak pjesme, ali on, nažalost, nije odgovorio na poruku. Nakon što je stigla Nova godina, Rada ga je ponovo pokušala kontaktirati, ali odgovora i dalje nema. Kasnije je Nenadova supruga Radi prenijela da nisu zainteresirani za duet jer je Nenad fokusiran na solo karijeru. Ova vijest je iznenadila Radu i njenu sestru Maju, jer Nenad nije imao vremena da joj to saopšti.

Kako prenosi portal “Stara”, Nenadov otac, koji je ujedno i Radin otac, gaji bijes prema Nenadu. Taj bijes ne proizlazi samo iz odbijanja njihove ponude za duet, već i iz propuštene prilike za razgovor. Rada duboko žali zbog njihove emotivne udaljenosti i Nenadove nespremnosti na komunikaciju, iako razlozi za to ostaju nepoznati. Doznaje se da je Rada pustila iskrene suze kada je saznala za Nenadovu odluku da odbije suradnju. No, Nenad nije pokazao interes za daljnji razgovor o tome. Na pitanje o mogućnosti saradnje s Radom, rekao je da ne zna za takve planove i nije izrazio želju da snimi duet. Rada je na društvenim mrežama izrazila svoje duboko razočarenje, ne ostavljajući nimalo sumnje u svoje osjećaje. Naposljetku je zaključila da čak i oni koji su nam najbliži ponekad mogu biti izvor razočaranja, prepoznajući da nitko ne može u potpunosti ispuniti sva očekivanja.

Oglasi - Advertisement