Nakon što je podijelila niz obiteljskih fotografija, Paris Hilton je nažalost morala svjedočiti kako je njezin sin još jednom bio izložen nizu uvredljivih komentara.

U svom je opisu izrazila: “Tople božićne želje od obitelji Hilton i Reum. Kako je 2023. godina počela, nisam mogla pojmiti ogromnu radost i zahvalnost koji će mi ispuniti srce u ovom trenutku. Gle, moja izvrsna obitelj 4. Moj nekoć fantastičan san sada je postao zapanjujuća stvarnost!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

U društvu supruga Cartera Reume i njihovog voljenog psa, snimljena je fotografija na kojoj je s njihovim sinom Phoenixom. U novije vrijeme bili su blagoslovljeni dolaskom svoje kćeri London. Nažalost, potresna se pojava odvijala na društvenim mrežama, gdje su brojni korisnici Phoenixa vrijeđali isključivo na temelju njegovog fizičkog izgleda.

Ispod ove fotografije možete pronaći kolekciju uvreda kao što su “Brinem se da će on jednog dana dominirati svijetom”, “Čini se da je opterećen dubokim mislima” i “Možda bi bilo dobro da mu stavimo kapu. ” Osim toga, pojedinci su ugradili vanzemaljske emotikone kako bi dodatno izrazili svoje osjećaje.
Iza nje su stali njezini simpatizeri koji su izrazili nevjericu da odrasle osobe pišu takve komentare, smatrajući to krajnje nevjerojatnim.

U listopadu se Phoenix po prvi put suočio s kritikama, što je navelo Paris da izrazi svoje slomljeno srce u intervjuu za časopis People. Izrazila je razočaranje postojanjem tako okrutnih pojedinaca.

Oglasi - Advertisement