Semir Jahić, drugoplasirani “Zvezda Granda”, podijelio je svoj privatni život i izrazio želju da se oženi nekom iz svog profesionalnog kruga.

Do sada nije imao sreće u svojim romantičnim potragama i priznaje da mu se prilika za uspješan brak može pružiti samo uz pjevačicu.

Semir je izjavio da bi razmislio o braku s pjevačicom da je njihova ljubav prava i autentična. Unatoč uvriježenom mišljenju da ljubav između dvoje zabavljača ne može cvjetati, Semir tvrdi da je to moguće ako nema ograničenja i ako obje strane imaju međusobno povjerenje. Dakle, brak između dvoje pjevača može uspjeti ako su ispunjeni ovi uvjeti.

Govoreći otvoreno o svom razvodu, priznao je da su od tada sve njegove veze slijedile obrazac: trajale su samo tri godine i bile su opterećene problemima ljubomore.

– Ja, inače, ne pričam mnogo kada gostujem u emisijama o privatnom životu, uvek mi je fokus karijera i pesme. Kad smo već čačnuli to pitanje, jeste, bio sam oženjen. Oženio sam se 2008. godine, imao sam tada 21 i bili smo u braku tri godine. Bio sam mlad i sve je bilo super u vezi, onda je došlo do nekih nesuglasica kada smo rešili da stavimo takču na našu ljubav – rekao je nedavno i dodao:

– Posle braka sam imao dužu vezu od tri godine, onda sam ponovo imao verenicu i ta veza je trajala tri godine. Jednostavno ovaj naš posao je malo čudan i zahtevan. Treba naći nekoga ko ume sto posto sve to da razume. Na početku sve ide dobro, a onda se pojavi ta neka ljubomora.

Oglasi - Advertisement