Otprilike dva tjedna i jedan dan nakon smrti glasovitog Matthewa Perija objavljena je potvrda o njegovoj smrti.

Smrt Matthewa Perryja ostavila je holivudsku zajednicu u tuzi. Perryja, poznatog po ulozi šarmantnog Chandlera u popularnom sitcomu “Prijatelji”, ostat ćemo uvijek u lijepom sjećanju. Sva se ekipa okupila na sprovodu kako bi se oprostila od dragog prijatelja, osobno i poslovno.

U Los Angelesu, Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Courtney Cox, Matthew LeBlanc i David Schwimmer viđeni su kako razgovaraju u blizini kapelice. Objavljeno je da su otišli s pogreba prije nego što je završio, ostavivši mnoge promatrače zaprepaštene.

Dana 28. listopada Matthew Perry preminuo je u svojoj rezidenciji, gdje ga je u jacuzziju otkrio njegov pomoćnik.

Odjel za javno zdravstvo Los Angelesa nedavno je objavio smrtovnicu pokojnog Perryja. Prema The Blastu, dokument otkriva da je razlog Perryjeve neočekivane smrti kategoriziran kao “odgođen” kao rezultat potrebe za detaljnim ispitivanjem njegovih toksikoloških podataka. Prvi nalazi pokazuju da u njegovom krvotoku nisu pronađene nedopuštene tvari poput fentanila i metamfetamina.

Izvješće također navodi da je izvođač preminuo 28. listopada u 16:17 dok je boravio u svom domu u Los Angelesu. Osim toga, otkriveno je da je pronađen mrtav u jacuzziju.

Prema nekrologu, Peri je bio uključen u industriju zabave 38 godina u svojstvu glumca. U osmrtnici se nadalje napominje da je sve relevantne informacije o Perijevoj smrti istražiteljima dao njegov očuh, Keith Morison.

Poznati izvođač leži u društvu holivudske elite, no članovi obitelji navedenog izvođača žele da posljednje počivalište svog dragog zasad ostane tajnim. To je zato što još nisu spremni za okupljanje javnosti na mjestu gdje je pokopana holivudska zvijezda.

Možda jedan od razloga potrebe za privatnošću holivudske slavne osobe leži u njihovom posljednjem počivalištu. Ovaj glumac položen je u neposrednoj blizini drugih značajnih ličnosti kao što su Carrie Fisher, Debbie Reynolds, Michael Clarke Duncan i Ronnie James Dee.

Oglasi - Advertisement