Po izlasku iz realityja po njega je stigla supruga Ena. Nakon tragičnog samoubojstva brata Mihaila Janjuševića, Marko Janjušević Janjuš iznio je svoja razmišljanja i stavove o tome.

Uz srdačnu poruku na Instagramu je podijelio fotografiju svog pokojnog brata.


Janjuš je svoje emocije prema bratu iskazao napisom “Ajme moj brate moj brate”, uz ispisane uplakane emotikone i dva crvena srca, prenosi Telegraf.rs.

Obavještavamo vas da je Janjuš nakon tragičnog incidenta nažalost izbačen iz realityja, a po njega je stigla supruga Ena.

Kako prenosi Telegraf.rs, Mihailo Janjušević, brat takmičara rijalitija Marka Janjuševića Janjuša, tragično je okončao svoj život u 27. godini.

Pink.rs je otkrio da je on tragično sebi oduzeo život vješanjem.

Vijest o ovom jezivom slučaju duboko je pogodila brojne pojedince, posebice njegovu rodbinu, obitelj, ali i Janjuša koji je zbog toga izbačen iz reality showa “Elita”.

Nakon što je primio poražavajuću vijest o bratovom samoubojstvu, Marku su javili da je po njega u Šimanovce stigla supruga Ena.

Okolnosti prerane smrti Mihaila Janjuševića i dalje su obavijene velom misterije, jer detalji ovog tragičnog događaja tek treba da budu otkriveni. Kako prenosi Blic.rs, zatražena je obdukcija, uključujući i toksikološko vještačenje kako bi se rasvijetlila ova zamrla situacija.

Oglasi - Advertisement