Nina Morić, hrvatska manekenka koja je zavela pola svijeta u spotu Rikija Martina, pokazuje kako sada izgleda!

Nina-Morik.jpg
Izvor: INSTAGRAM/PRINTSCREEN/NINA__MORIC
Prije skoro 25 godina svijet je čuo pjesmu Rickyja Martina “Livin’ la vida loca” i primijetio preranu brinetu kako se drži uz njega u autu. Problem je hrvatska manekenka Nina Morić koja živi i radi u Italiji i godinama je predmet svih vrsta tračeva.

Njena borba s ovisnošću o drogama bila je naširoko izvještavana prošle godine nakon što se našla u središtu skandala sa svojim bivšim partnerom, koji ju je optužio za krađu.

Nina (46) je vrlo mlada ušla u svijet manekenstva, njenoj ljepoti su se mnogi divili, ali je prema mnogima vrlo rano počela da se podvrgava estetskoj korekciji. Godine 2001. udala se za fotografa Fabricija Koronu, poznatog kao “kralj paparaca”, i rodila sina Karlosa 2012. godine.

Fabrizio je kasnije optužen za ucjenu više poznatih ličnosti i na kraju je priveden, dok je Nina podnijela zahtjev za razvod. Nakon razvoda 2007. godine, Nina je stekla 50% vlasništva nad Corona Paparazzi.

Zarađivala je pojavljivanjem u rijaliti programima, a tabloidi su često objavljivali fotografije njenih noćnih izlazaka, na kojima je manekenka navodno u pijanom stanju.

Italijanski mediji su 2009. objavili da je pokušala samoubistvo, ali Nina je rekla da je samo popila dosta tableta za spavanje. Bosanskohercegovački list Ekspres objavio je 2011. intervju sa manekenkom u kojem se ona deklarirala kao nacionalistkinja i optužila Nikolinu Pišek i Severinu da se šale sa Srbima.

Nina je rekla da je reporterka izmislila i izvinila se građanima Srbije i Italije, Nikolini i Severini. Nina je 2012. godine bila osumnjičena za šverc droge iz Južne Amerike u Italiju. Policija ju je ispitala i nakon ispitivanja pustila. Ona se 2013. tajno udala za milanskog biznismena Masimilijana Dosija nakon dva mjeseca veze. Vjenčali su se u hramu Angkor Wat u Kambodži i proveli medeni mjesec u Dubrovniku, ali se i ona od njega razvela samo dva mjeseca kasnije.

Sada je Nina gostovala u italijanskoj emisiji, govoreći sa suzama u očima o svom sinu, a pokazala je i kako on sada izgleda.

Oglasi - Advertisement