Dok je šetao Adom Ciganlijom, glumac je neprestano razgovarao i pjevao serenade sa svojim voljenim ljubimcem.

Glumac Andrija Milošević i njegova partnerica Aleksandra Tomić prošle su godine u život dobili sinčića kojem su od ljubavi nadjenuli ime Relja.

Do sada se dotični par suzdržavao od otkrivanja identiteta svog potomka, a suzdržavali su se i od dijeljenja bilo kakve vizualne dokumentacije djeteta na svojim platformama društvenih medija.

Unatoč početnoj nevoljkosti da pokaže svoje lice, Andrija je nedavno na svom Instagramu podijelio snimku na kojoj se čuje glas malenog Relje, što je prvi put da je takav sadržaj javno objavio.

Naime, glumac je sa svojim krznenim društvom prošetao Adom Ciganlijom, upuštajući se u neprekidni razgovor i pjevajući serenadu svom voljenom ljubimcu.

Prvotni nastup glumca sastojao se od obrade pjesme, najvjerojatnije Ere Ojdanića “Vetar duva”, u kojoj je napravio male izmjene u tekstu kako bi uključio svoje ime i ime svog sina.

„Život je zaista veličanstven. Androv otac vodi Relju u šetnju zbog njegove mladosti. Zar nije tako, sine?

Sin je jasno pokazao svoje odobravanje pjesme, oduševljeno uzviknuvši “Da, da”, a zatim se ocu obratio sa “Tata”.

U opisu objave glumac je izrazio radost kao oca i sreću svog sina.

Andrija je, inače, svojedobno pričao o roditeljstvu i istaknuo kako uživa u svakom trenutku kako uživa u njemu.

Nisam preuzeo niti jednu odgovornost ili obvezu u koju se s ljubavlju upuštam, niti mi je takva obveza poznata. Dijete nije nešto što se mora imati. Dapače, dijete je sastavni dio nečijeg života, a sam život nije obveza. Život je izvanredno iskustvo, možda najnevjerojatnije koje će itko od nas ikada doživjeti. Nemamo drugu priliku da radimo ono što trenutno radimo, tako da uživam u prilici da odgajam i razvijam se uz svoje dijete.

Oglasi - Advertisement