Proteklih dana kolaju glasine oko supruge poznatog pjevača i voditelja Željka Joksimovića, Jovane Joksimović, te njezinog fizičkog izgleda. Možemo li potvrditi ima li smisla nagađanja o njezinim mogućim kozmetičkim promjenama?

Prvo je u našem izvješću pisalo da je bila podvrgnuta višestrukim estetskim zahvatima, no kasnije su nam stigle kontradiktorne poruke njezinih obožavatelja koji su demantirali te navode i inzistirali da je potpuno prirodna.

Suprotno tvrdnjama iznesenim u ovom tekstu, fotografski dokazi navedeni u nastavku nude uvjerljiv protuargument. Naslov slike pokazuje da je snimljena prije gotovo dva desetljeća, otkrivajući jasne razlike u karakteristikama njezina lica u usporedbi s njezinim sadašnjim izgledom.

Veličina njezina nosa postala je meta sprdnje, a neljubazne primjedbe sugerirale su da ne bi stala ni na fotografiju. Isto tako, njezini zubi nisu bili dojmljivi, zbog čega ih je izbjegavala pokazati.

Što mislite o Jovani? Njezini zagovornici ponovno su uspjeli opravdati ovakav izgled i pripisati njezinom mladolikom ponašanju, navodno tvrdeći da je doživjela transformaciju tijekom godina.

Oglasi - Advertisement