Odgovarajući na kritike na koje je naišla, Neda Ukraden obranila je svoju odluku da podijeli fotografije u kupaćim kostimima tijekom gostovanja u emisiji “Magazin In”.

Postoje određene godine u mom životu na koje sam jako ponosan. Moj izgled, od glave do pete, odražava moj vlastiti jedinstveni stil. Služim kao uzor ženama, pokazujući da je moguće održati zapanjujuću estetiku bez pribjegavanja plastičnim poboljšanjima.

Počevši s komentarom koji je dobila na svoju fotografiju u kupaćem kostimu, podijelila je: “Rečeno mi je, ‘Bako, trebalo bi te biti sram’.” Međutim, ponosno je izjavila da prihvaća svoju ulogu bake i samouvjereno oblači Kupaći kostim.

Umjesto kritiziranja, pojedinci bi trebali priznati i pohvaliti moja postignuća govoreći “Bravo, ženo.” Trebali bi se raspitati o mojim prehrambenim navikama, metodama koje sam koristio za postizanje svojih ciljeva i bavim li se tjelesnom aktivnošću ili ne.

Zašto?

Žena koja vodi računa o svom izgledu doživljava odgovarajući poticaj u svom ukupnom blagostanju.

Samouvjereno je izjavila: “Bez obzira na moj izgled, ponašat ću se u skladu sa svojim željama.

Nedavno je zet Nede Ukraden odlučio trajno otisnuti njezin potpis na svoju ruku, služeći kao stalni podsjetnik na njihovu vezu.

Zagrlila sam muža svoje kćeri kao da je moj rod.

Peca je odlučio istetovirati moje ime ne zbog nekretnina, već kao znak zahvalnosti za pomoć koju sam mu pružio po pitanju njegovog zdravlja.

Snažno sam ga požurivao da posjeti kliniku i uspjeli smo uspješno riješiti sve probleme.

Ozbiljnost oštećenja vida bila je neporeciva, što ga je činilo predmetom velike brige.

Postojala je mogućnost da je izgubio vid na jedno oko.

Izražavajući svoju zahvalnost, Neda je izrazila olakšanje što je sve prošlo u najboljem redu te je u znak zahvalnosti odlučila trajno otisnuti moj potpis kao tetovažu.

Oglasi - Advertisement