Ako još niste pronašli srodnu dušu, možda biste trebali izbjegavati određene horoskopske znakove. Otkrijte zašto se ova 3 znaka smatraju najgorim bračnim partnerima.

Da li biste odbili da se udate za nekoga samo zbog njegovog horoskopa?

Rak
Iako se Rakovi smatraju najvjernijim znakom horoskopa, to je možda njihova jedina prednost. Prema časopisu Cosmopolitan, muškarci rođeni u ovom znaku često se žene iz koristi, želeći osigurati svoju budućnost bez previše truda jer su prirodno pasivni i lenji. U braku od njih ne možete očekivati veliku pomoć. Osim toga, skloni su nezadovoljstvu i stalnom žaljenju. Da li vam je zaista potreban takav partner?

Škorpija
Ako želite skladan brak sa Škorpijom, morat ćete mu prepustiti sve odluke, kako navodi Cosmopolitan. Muškarci rođeni u ovom znaku često su staromodni i ne vole kada žene vode glavnu riječ. Za razliku od Rakova, Škorpije ne stupaju u brak iz koristi, jer smatraju da su oni ti koji bi trebali izdržavati porodicu. Ako ste spremne odreći se svoje ravnopravnosti, brak sa Škorpijom možda i nije tako loša ideja.

Strijelac
Muškarci u znaku Strijelca teško se zadržavaju kod kuće, pa budite spremne da ih nećete često viđati. Da biste ukrotili Strijelca, morate biti mudre i taktične, prema pisanju Cosmopolitana. Brak može biti skladan ako dijelite ista interesovanja. U suprotnom, mogli biste se osjećati usamljeno i nesretno.

Dakle, da li biste zaista odbili nekoga samo zbog horoskopa? Razmislite dobro o ovim karakteristikama prije nego što donesete odluku.

Oglasi - Advertisement