Nevjerojatna metamorfoza Kim Kardashian izbacila ju je u središte pozornosti i učinila je potpuno zadivljujućom.

Kim Kardashian, kojoj je ugledni časopis GQ dodijelio laskave titule “čovjek godine” i “tajkun godine”, postala je virtuoz u plijećenju pažnje. Nedavno je ponovno skrenula poglede na sebe svojim izvrsnim izgledom na dodjeli nagrada spomenutog časopisa.

Mlada glumica odlučila je još jednom promijeniti boju kose, no ovoga puta odabrala je nijansu koja nije nalik njezinoj uobičajenoj platinasto plavoj. Novi izgled sadržavao je pramenove boje meda i kosu koja je bila nešto kraća, što je davalo svježiji i mladenačkiji izgled. Intrigantno, također je bilo očito da nikada nije bila vitkija.

Oni koji su bili u Kiminom najužem krugu tvrde da je bogatašica lila suze, posebno zbog postupaka njezinog tadašnjeg supruga Kanjea Vesta. Vest ju je dodatno opteretio, govoreći joj da ne bi trebala dopustiti da izgleda na određeni način, unatoč tome što njezina profesija ovisi o njezinom fizičkom izgledu.

Čini se da je trenutno stanje njezine romantične veze izvor zadovoljstva, što dokazuje njezin novootkriveni sjaj i privlačnost. Središnja točka prizora bile su koščate, fino izrađene ruke, a kruže nagađanja da je za ishod odgovoran tim stručnih stručnjaka.

Godine 2017. Kanje se suočavala s nekim osobnim nesigurnostima kada je Kim odlučila zatražiti pomoć vrhunskih trenera i nutricionista da joj pomognu na putu ka fitnesu. Šest godina kasnije, Kim je svojom predanošću i napornim radom uspjela postići svoj cilj postizanja savršene tjelesne građe.

Oglasi - Advertisement