Nakon učešća u natjecanju “Zvezde Granda”, Ljuba se našla u dubokoj emotivnoj vezi s Aleksandrom Prijović.

Poznati pjevač Ljuba Perućica i njegova supruga Katarina Kolozeus u sretnom su braku, a nedavno su u svoje živote uveličali i sinčića koji je dao doprinos harmoniji njihovoj vezi.

Ljuba se nakon takmičenja “Zvezde Granda” našla u emotivnoj vezi sa Aleksandrom Prijović, ali to je bilo prije nego što je Katarina ušla u scenu.

Za to vrijeme bilo je mnogo parova koji su plijenili pažnju drugih, pa tako i nas, jer smo bili zajedno u rasponu od dvije godine. Naša je veza intrigirala ljude, ali kao i sve stvari, na kraju joj je došao kraj. Kad je završilo, stali smo i mi i to je bio zaključak. Prije i poslije tog poglavlja naših života bilo je i drugih ljubavnih veza, kako spominje Perućica.

Govoreći o svom odnosu s Aleksandrom Prijović, Ljuba je komentirao njezine poslovne aspiracije, ističući svoju sposobnost da uoči njen potencijal za uspjeh.

Tijekom našeg druženja vodili smo rasprave upravo o ovoj temi. Čak je i tada imala duboko razumijevanje da je to neizbježno, a ja sam dijelio tu istu intuiciju. Od malih nogu posjedovala je izniman dar za pjevanje, talent koji je izgleda bio ukorijenjen u njoj. Ova iznimna sposobnost bila je očita u nježnoj dobi od 7 i 13 godina. Osim toga, njezin odabir i izvođenje pjesama igrali su značajnu ulogu u njezinu uspjehu. Naravno, sreća je također igrala ulogu u ovoj jednadžbi, kao iu mnogim aspektima života. Kada se svi elementi poklope, nastaje magija, rekla je Ljuba u emisiji “Ispovest”.

Ljuba se nedavno osvrnuo na važnost borbe za ostavljanje trajnog naslijeđa.

Naime, osoba koju je odabrao uspješno je izvela operaciju nekancerozne izrasline prije trudnoće, no priča se na tome nije završila.

Operacija nekancerogene izrasline, točnije ciste koja se nalazi na jajniku, uspješno je završena u predviđenom roku. Iako je operacija malo smanjila šanse za začeće, medicinski stručnjaci tvrde da su žene odmah nakon takvih zahvata plodnije. Nakon operacije prepisan joj je hormon koji se ne smije uzimati tijekom trudnoće; međutim, unatoč njezinoj suzdržanosti, liječnik je inzistirao da ga uzme. Ovaj hormon obično izaziva menopauzu kod žena, što onemogućuje trudnoću. Začudo, tijekom inicijalnog hormonskog tretmana, zatrudnjela je, pokazujući pojavu izvanrednih događaja. Perućica su podijelili svoje savjete da nikad ne gube nadu, prepričavajući svoje osobno iskustvo dugogodišnjeg savjetovanja o umjetnoj oplodnji. Međutim, odlučili su slijediti svoje uvjerenje da dopuštaju da se stvari odvijaju prirodnim putem i odlučili su se protiv toga. Unatoč tome što su ih liječnici informirali o utjecaju dobi na plodnost, ostali su nepokolebljivi pri svojoj odluci.

Tijekom tih događaja zatekla se s djetetom, a prilikom svakog liječničkog pregleda izražavala je zabrinutost zbog raznih tegoba. Međutim, liječnici su njezine brige odbacili ležernim “ne brini”. Unatoč lošem osjećaju, nadutosti i primjećivanju povećanja trbuha, sve su pripisali hormonskim promjenama. Ovaj obrazac trajao je prvi, drugi i treći mjesec. Zatim je nakon tri mjeseca, tijekom drugog sastanka, još jednom izrazila svoju zabrinutost, izjavivši da nešto jednostavno nije u redu. Kao odgovor, liječnik je usputno primijetio da mora pretjerano jesti. Nisu znali da u posljednja dva dana nije jela nikakvu hranu i preživljavala je samo na vodi.

Liječnici su dijelili prirodu komentara koje su dobili, kako je otkrio Perućica.

Tijekom pregleda Kaća je otkrila trbuh zbog čega je liječnik zatražio detaljniji pregled. Kaća je izrazila zabrinutost da u njoj nešto raste, strahujući da možda nije tumor, već trudnoća ako ne primi hormon. Nakon što ju je pregledao, liječnik je iznio šokantnu vijest da doista nosi bebu od četiri i pol mjeseca. Preplavljena emocijama, Kaća je briznula u plač i iskalila svoj bijes na svima jer nisu dobro provjerili rezultate. Sve smo bile ispunjene brigom, znajući da se hormon ne smije uzimati u trudnoći. Ne otkrivajući situaciju nikome, proveli smo brojne testove, moguće i nemoguće, proživljavajući pritom ogroman stres. Kako se Kaća bliži kraju treće doze hormona, pitali smo se što bi dalje trebalo poduzeti. Pretpostavljalo se da se liječi od neplodnosti ili možda razmišlja o izvantjelesnim metodama, a cijelo vrijeme im je pred očima nosila dijete. Ovo iskustvo ne bih poželio nikome, jer je nevjerojatno mučno. Usred trudnoće žena dobrog zdravlja bila je podvrgnuta invazivnom zahvatu koji je izravno ciljao na njezin trbuh. Nažalost, rezultati prenatalnog testa bili su nepovoljni, zbog čega se ponovno podvrgnula zahvatu. Ovo iskustvo izazvalo je ogroman stres za oboje, što je rezultiralo značajnim gubitkom kose. Tijekom cijele trudnoće moja se supruga svaki dan marljivo molila Bogu, posteći srijedom i petkom. Svake je večeri u suzama preklinjala Boga za pozitivan ishod. Kada smo napokon svjedočili rođenju našeg zdravog i savršenog djeteta, našoj radosti nije bilo kraja. Ovi su osjećaji podijeljeni tijekom intervjua u televizijskoj emisiji “Confession” s dotičnom osobom.

Oglasi - Advertisement