Konačni bilans je doista zapanjujući – nevjerojatna svota od preko 84.000 eura!

Po količini novca koju je Aleksandra Prijović potrošila na stajling tijekom turneje “Od istoka do zapada” može se zaključiti da je uspjela kupiti kvalitetan stan u Beogradu.

Službene web stranice omogućuju pristup dijelovima, osiguravajući pouzdanost cijena. Kada se zbroje svi troškovi, ukupan iznos je nevjerojatan – premašuje 84.000 eura!

Tijekom prve večeri, Aleksandra je pokazala svoj modni stil sa zadivljujućim kompletom. Svoje uši ukrasila je izvrsnim Burberry naušnicama ukrašenim kristalima, vrijednim 250 eura. Odabrala je sandale Giuseppe Zanotti po cijeni od 790 eura. No, upečatljiva kožna kombinacija Alexandera McQueena doista je ukrala sve. Dok je izvodila jedan od najvećih hitova godine, “Dam, dam, dam”, Aleksandra je odjenula crnu kombinaciju s detaljima mašnica. Sama suknja imala je pozamašnu cijenu od 5420 eura, dok je gornji dio procijenjen na 3032 eura. Za upotpunjavanje looka Aleksandra se odlučila za čizme koje su savršeno upotpunile cjelokupni stajling, a koštale su je 1437 eura.

Uz kožnu kombinaciju, Aleksandra se okitila i sofisticiranim kostimom, također izrađenim od strane Alexandera McQueena.

Prijovićeva ekstravagantna jakna s otvorenim dekolteom ima cijenu od 1.919 eura, dok hlače ukrašene istaknutom mašnom dolaze po paprenoj cijeni od 1.890 eura.

Nadalje, svoja stopala ukrasila je luksuznim Yves Saint Laurent plišanim platformama čija je cijena iznosila 945 eura.

Druge večeri okitila se nevjerojatnim asimetričnim srebrnim naušnicama Alexandera McQueena, procijenjenih na nevjerojatnih 959 eura. Uz to, odjenula je upečatljivu plavu kožnu haljinu i odgovarajuće rukavice, oboje iz cijenjene modne kuće. Haljina čija je cijena nevjerojatnih 7523 eura savršeno je nadopunila rukavice koje su stigle s cijenom od 690 eura.

Upravo se te večeri okitila u luksuznom kompletu sastavljenom od sakoa Alexander McQueen čija je cijena vrtoglavih 16.234 eura, uz hlače procijenjene na 1.716 eura. Njezin besprijekoran izgled upotpunile su Yves Saint Laurent plišane platforme koje su dodale dodatnu notu elegancije s cijenom od 945 eura.

Tijekom treće večeri odlučila se za kožne hlače procijenjene na 4590 eura, uparene s topom marke Alexander McQueen koji je imao cijenu od 12.000 dolara, što je ekvivalentno 11.131 euro.

Tijekom četvrte večeri stigla je okićena kolekcijom vrhunskih modnih komada. Među njezinim kompletom bio je i mali blejzer, zadivljujuća crna haljina ukrašena svjetlucavim kristalima, procijenjena na vrtoglavih 12.470 eura. Uz to, nosila je Versace suknju vrijednu 1.400 eura, luksuznu kožnu jaknu od 3.700 eura i izuzetan Versace remen, procijenjen na 851 euro.

Uz elegantnu crnu haljinu, pjevačica se okitila Oscar De La Renta naušnicama u obliku blistavih disko kugli, ukrašenih kristalima po cijeni od 315 eura.

Petu večer okitila se u haljini čija je cijena 4750 dolara ili 4433 eura prema službenoj stranici brenda Versace.

Izrađene od crne kože s prepoznatljivim “krokodilskim” dizajnom, ove čizme koštaju 2025 dolara ili 1890 eura.

Za 550 dolara, odnosno 513 eura, opremila se remenom identične modne kuće.

Što se tiče troškova njezine garderobe, druga noć ističe se kao najekstravagantnija, čiji ukupni trošak premašuje 28.000 eura.

Oglasi - Advertisement