Neki veruju da je naša sudbina zapisana u zvezdama i da ne možemo izbeći ono što nam je namenjeno. Prema ovom mišljenju, budućnost se može znati mnogo unapred. Zbog toga ljudi posećuju gatare, tražeći odgovore u talogu kafe ili linijama na dlanu. Međutim, ako želite da saznate broj svoje dece, možete to učiniti jednostavno koristeći svoj datum rođenja.

Kako saznati koliko ćete djece imati?
Veoma je lako. Saberite sve brojeve iz svog datuma rođenja. Nastavite da ih sabirate dok ne dobijete jednocifren broj. Na primer, ako ste rođeni 1. juna 1989., ovo bi bila vaša jednačina: 1 (prvi) + 6 (jun, šesti mesec) + 1 + 9 + 8 + 9 (1989) = 34, 3 + 4 = 7. Odgovor se krije u broju sedam. U nastavku ćete pronaći tumačenja dobijenih rezultata.

Ako ste u braku, saberite brojeve oba partnera. Tako ćete saznati koliko ćete dece imati zajedno. Ako imate jaku emocionalnu vezu, čak i ako niste u braku, takođe bi trebalo da saberete svoje brojeve. Proročanstvo možda neće uspeti ako vaša veza nije dovoljno jaka ili ako krijete nešto važno jedno od drugog.

Značenja brojeva:
Broj 1 – Postoje dobre šanse za brojno potomstvo. Međutim, deca će se pojaviti samo ako za to postoje uslovi i ako zaista želite veliku porodicu.

Broj 2 – Verovatno ćete imati jedno dete.

Broj 3 – Zvezde predviđaju neke zdravstvene probleme i komplikacije. Potomstvo nije isključeno, ali mogu nastati poteškoće.

Broj 4 – Očekujte veliku grupu dece. Vrlo je moguće da ćete imati troje ili čak četvoro dece.

Broj 5 – Ovaj broj označava dvoje dece. Možda čak i blizance.

Broj 6 – Verovatno ćete imati decu sa velikom razlikom u godinama. Moguće je da će deca doći iz drugih veza ili iz usvajanja.

Broj 7 – Sretnih sedam znači da ćete se verovatno zaustaviti na jednom detetu.

Broj 8 – Mnogo je indikacija da ćete usvojiti dete ili ćete odgajati dete svog partnera iz druge veze.

Broj 9 – Najverovatnije ćete imati dvoje dece, dečaka i devojčicu sa malom razlikom u godinama.

Primeri izračunavanja:
Ako ste rođeni 23. septembra 1985., vaša jednačina bi izgledala ovako:
2 (drugi) + 3 (treći) + 9 (septembar, deveti mesec) + 1 + 9 + 8 + 5 (1985) = 37, 3 + 7 = 10, 1 + 0 = 1. Dakle, vaš broj je 1, što znači da postoje dobre šanse za brojno potomstvo, ali samo ako to zaista želite i postoje uslovi.

Kombinovanje brojeva partnera:
Ako vi i vaš partner želite da saznate koliko ćete dece imati zajedno, saberite svoje brojeve. Na primer, ako je vaš broj 4, a broj vašeg partnera 6, konačan rezultat je 10, 1 + 0 = 1. Dakle, zajedno imate šanse za brojno potomstvo.

Vaš datum rođenja može pružiti uvid u budućnost vaše porodice. Bilo da verujete u numerologiju ili ne, zabavno je i zanimljivo sagledati šta brojevi govore o vašoj sudbini. Želimo vam sreću u otkrivanju i planiranju vaše buduće porodice!

Oglasi - Advertisement