Karleuša je pružila podršku Severini, a istovremeno kritizirala Popovića, upozorivši ga da, ako se susretne s njim, neće oklijevati potvrditi svoju dominaciju.

Nakon što je Severini oduzeto skrbništvo nad sinom Aleksandrom i prešlo na njegova oca Milana Popovića, iza nje su stale brojne poznate osobe. Sada im se u podršci pridružila i Jelena Karleuša.

Karleuša se u svom Instagram storyju oglasila i kritizirala ne samo institucije u Hrvatskoj i Severinine odvjetnike, već i samog Milana Popovića, srpskog poduzetnika.

Karleuša je svoju objavu započela rasvjetljavajući frapantno otkriće: Severinin bivši partner u Hrvatskoj ima funkciju od većeg značaja i autoriteta od premijera, predsjednice, suda, zakona, pa čak i Boga. Ovo otkriće potaknulo je Karleušu da se izravno obrati hrvatskoj zajednici i pozvala ih da se suoče s ovom nepravdom koja traje predugo. S osjećajem hitnosti, ona moli svoju hrvatsku braću da temeljito istraže njegove poslovne afere, jer je pouzdani izvor nagovijestio potencijalne porezne nepravilnosti (u zemlji u kojoj je korupcija postala norma).

Dalje, spominje se Srbija u tvom priopćenju… ma bože… da se samo Severina bavila ovom stvari u prošlosti, ovdje bi se to riješilo. Naš odvjetnički tim je jako stručan, za razliku od Severininih neiskusnih odvjetnika”, elaborirala je pjevačica, usmjeravajući pažnju na Popovića, Severininog bivšeg partnera.

Jelena je samouvjereno iznosila svoje mišljenje prema utjecajnim pojedincima, znajući da će i oni naići na njene riječi. Obraćajući se posebno jednoj osobi, šaljivo je primijetila: “Eh, mili brate Srbine, kad bi samo mogao doživjeti čudo trudnoće i nositi dijete godinama! Jasno mi je da je tvoj identitet Srpkinje upitan… Molim te, suzdrži se od lajanja i praznih prijetnji. Moram priznati, možda bih postao malo neciviliziran kad bi nam se putevi ukrstili, ali budi uvjeren, suprotstavio bih ti se izravno. Lako je djelovati oštro iz pozicije bogatstva, iako znam nekoliko pojedinaca koji posjeduju veća bogatstva od tebe”, rekla je Jelena.

Oglasi - Advertisement