Konačnim rezultatom 102:95 košarkaši Denvera slavili su protivnike iz Charlottea. Nikola Jokić na pragu još jednog triple-doublea upisao je 18 poena, 10 skokova i devet asistencija. Naime, prethodna utakmica protiv Netsa zaokupila je interes navijača posebnim momentom.

Nikola Jokić, poznat po tome što ne voli dugotrajne ceremonije, posebice izvođenje himne SAD-a prije utakmice, privukao je pozornost svojom sklonošću da ne čeka završetak himne prije nego što nastavi s pripremama. Pokazujući svoje nestrpljenje, viđen je kako skida trenirku dok je ceremonija još u tijeku.

Prema tvitu, tijekom utakmice Nuggetsa protiv Netsa, Jokić se umorio od nacionalne himne pred kraj događaja. Stalno se protezao i na kraju otišao. To je jedan od razloga zašto ga obožavatelji obožavaju.

Dodatni pojedinci su se uključili, potvrđujući da on često izvodi ovaj manevar i da ga brojni pojedinci promatraju u drugim igrama – dok neki korisnici Twittera to doživljavaju kao omalovažavanje, drugi ne pridaju značajan značaj ovoj radnji.

Tijekom rasprave Ari Pešić iznio je svoje mišljenje o Jokićevom impresivnom nastupu tijekom Olimpijskih igara.
O Teodosiću je nedavno govorio Pešić.

Što se tiče nadolazećih utakmica u Parizu, imamo generalnu ideju o našim protivnicima i potencijalnim suigračima, iako je prerano odrediti konkretne igrače. Ono što ostaje istina jest da smo u protekle dvije godine kao izbornik i trener reprezentacije uspostavili kohezivan sustav. Utješno je imati momčad i igrače koji ne samo da posjeduju želju za reprezentacijom, što nikad nije bilo upitno. Međutim, mediji često postavljaju upite o izboru igrača, izazivajući frustraciju među navijačima prema pojedincima poput Jokića i ostalih. Važno je razumjeti izazove koje predstavlja natjecateljska priroda sporta, uključujući učestalost utakmica, ozljede i mentalni umor.

Osim toga, osvrnuo se i na temu Teodosić.

Pešić je izrazio uvjerenje da ne treba polaziti od toga da reprezentaciju treba činiti 12 najboljih igrača. Umjesto toga, on tvrdi da bi najbolji igrači trebali biti oni koji imaju jako međusobno prijateljstvo. Dok su iznimni igrači nužni da bi momčad ostvarila vrhunske rezultate, Pešić ističe važnost kvalitetnih igrača u košarci jer su oni ti koji donose ključne odluke u neizvjesnim i zahtjevnim utakmicama, posebice u završnim trenucima.

Oglasi - Advertisement