Srce Jasmine Grogan osvojio je Makaulej Murčie, beskućnik kojeg je prvi put ugledala ispred supermarketa.

Jasminin put do pronalaska ljubavi krenuo je nekonvencionalnim putem. Sve je počelo kada je primijetila beskućnika ispred supermarketa i osjetila se prisiljenom pružiti mu ruku. Premotajte nekoliko godina, a Jasmina i njezina druga osoba poželjeli su dobrodošlicu djeci u svoje živote.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jasmine grogan (@jasmine_groganxo)

Priča o Jasmini Grogan i Makauleju Murčieju čita se poput zadivljujućeg poglavlja iz knjige, iako je njihova ljubavna priča započela u modernom carstvu aplikacija za spojeve. Sve je počelo kada je Jasmina ugledala Makauleja, beskućnika, ispred supermarketa. Unatoč njezinoj namjeri da mu pruži financijsku pomoć, on je to pristojno odbio. Međutim, kada je primijetio da se Jasmina muči sa svojim opterećujućim torbama, Makaulej je pružio ruku pomoći i ponudio se da ih nosi umjesto nje, piše “Daily Star”.

Jasmina je ispričala priču kako je jednog dana u supermarketu srela beskućnika. Unatoč tome što je njezina početna ponuda novca odbijena, nije se mogla otresti pomisli na njega dok je kupovala namirnice. Odlučna da na neki način pomogne, Jasmina je ponovno prišla čovjeku vani i pitala ga može li još nešto učiniti za njega. Još jednom je pristojno odbio, ali joj je ponudio pomoć noseći joj torbe do taksija koji je čekao. Zahvalna na njegovoj ponudi, Jasmina je prihvatila i iskoristila priliku da se raspita hoće li nešto pojesti. Iako je djelovao nelagodno, na kraju je pristao i zajedno su otišli na večeru.

Ta je misao ostala čvrsto ukorijenjena u njezinu umu, odbijajući da je se oslobodi.

Upustili su se u opsežan razgovor o njegovom životu, prema njegovom iskazu. Jasmina je odlučila kupiti mobitel radi održavanja komunikacije.

Izražavajući svoju zahvalnost za Jasmininu neizmjernu ljubaznost, Macaulay joj je poslao iskrenu poruku, priznajući dubok utjecaj koji je imala na njegov dan. Najiskrenije joj je zahvalio na svemu što je učinila i pohvalio je kao izvanrednu osobu. Sama pomisao na nju izjedala mu je um, nije se mogao pokolebati.

Kao odgovor, uvjerila ga je da je izražavanje zahvalnosti nepotrebno, jer je i on ostavio trajan dojam na njezine misli.

@trevorcookie

#stitch with @jasminegrogan1 #fyp #relationship #Totinos425 #onlyinmycalvins

♬ original sound – Trevor Cook

Jasmina je pitala može li s njim otići na ručak.

Još jednom su se zajedno odvažili van, a nakon podneva našli su se u njezinoj rezidenciji.

Prema Jasmininim riječima, ona mu je priskrbila svježu odjeću i pozvala ga da prespava, no on je na kraju svoj boravak produžio daleko više od jedne večeri. Naša povezanost bila je trenutna i bila sam čvrsto uvjerena da je on savršena kombinacija za mene. Njegov karakter je bio izuzetno ljubazan i ljubazan.

Par je trenutno u privrženoj vezi i zasnovali su zajedničku obitelj.

@jasminegrogannew

#halloween #foryoupage #halloween #booktok

♬ original sound – rwn.🦇

Nakon što je više puta izlazio s Jasminom, odlučio je malo promijeniti svoj izgled. To je uključivalo brijanje brade, poboljšanje higijene zuba i traženje posla na drugom poslu.

Jasmine otkriva da od tada nisu doživjeli nikakvo razdvajanje.

S dvoje male djece u pratnji, ponosno ističu svoju sreću i predanost jedno drugome.

Izražavajući zahvalnost za slučajnu konvergenciju njihovih putovanja, Jasmina je izrazila svoje uvjerenje u duboki značaj svake pojave. Priznala je transformativni utjecaj koji je imao na njezino postojanje, tvrdeći da je njezin život uvelike obogaćen, do te mjere da ne može pojmiti njegovu odsutnost.

Zbog učestalog dijeljenja zajedničkih fotografija i videa na Instagramu i TikToku, prikupila je obilje poruka podrške, nježnosti i entuzijazma. Mnogi obožavatelji nazivaju je “anđelom na zemlji” i izražavaju uvjerenje da su ona i njezin partner savršen spoj, ističući ljepotu njihove obitelji.

Jasmina u posljednje vrijeme postupno smanjuje broj obiteljskih fotografija koje postavlja, a povećava količinu eksplicitnog sadržaja koji dijeli u provokativnim publikacijama.

Oglasi - Advertisement