Pjevačica je potpuno posvećena obiteljskom životu.

Izražavajući ponos, Goca Tržan ističe nedavni javni nastup s kćeri Lenom, ističući njihovu snažnu vezu.

Hvala Bogu, to je zaista prizor za vidjeti. Zapanjujuća žena poput nje posjeduje sposobnost nositi se sa svakom situacijom koja joj se nađe na putu. Međutim, njezina je inteligencija ono što je uistinu izdvaja. Svjedočanstvo je mojim učenjima da ona ne posjeduje samo ljepotu, već i oštar um. Naravno, šalim se. Iako možda nije skromna u tradicionalnom smislu, jednostavno radije izbjegava medije i kamere. Ovo je osobina vrijedna hvale. Samo oni koje ona visoko cijeni i do kojih im je duboko stalo imat će privilegiju da budu viđeni uz nju. Sasvim je prirodno da je večeras odlučila biti sa mnom jer je Angelina, netko koga jako cijeni i poštuje, dio svoje generacije i netko na koga se ugleda. “Svakako bih joj dopustio da prisustvuje koncertu Desingerice gdje god želi, pod uvjetom da ne bude izložena bilo kakvom obliku zlostavljanja ili maltretiranja. No, ako želi svjedočiti nastupu i želi da je netko udari tenisicom, možda bi on bio prikladniji izbor od mene. Ja bih sigurno zadala jači udarac”, rekla je Goca, a prenosi “Kurir”. Posebno se bavila evolucijom glazbe od prošlosti do sadašnjosti.

Prošla su tri desetljeća otkako je objavljen moj debitantski album, a kad se osvrnem unatrag, u to je vrijeme izrazito odsustvovala euforija. No, sadašnjost je druga priča, jer kao da dominira euforija, iako je to možda i razlog zašto vrijeme tako brzo prolazi. Izlazak mog prvog albuma s Tapom 1994. nije bio popraćen euforijom; jednostavno se dogodilo. Kao javna osoba neumorno radim, a mi koji preživimo prosinac imat ćemo priče za podijeliti. Prosinac je nevjerojatno naporan mjesec, s ogromnom količinom posla koji treba obaviti. Cijelu godinu sam marljivo radio, ali ovo razdoblje je posebno intenzivno. Osvrćući se na ovu godinu, ništa se ne ističe kao posebno nezaboravno. Imao sam sreću uživati ​​u dobrom zdravlju, jakim vezama i značajnim putovanjima. Što je najvažnije, dijete mi je poraslo i zahvalna sam na tome. Ne pratim postignuća niti podvlačim crte na kraju godine; Jednostavno sam dopustio da se ova faza mog života nastavi.

Medijski fokus posljednjih se dana skrenuo na Mariju Šerifović koja je nedavno postala majka uz pomoć surogat majke. Svoje mišljenje o svojoj situaciji podijelila je i Goca Tržan.

Postojanje surogat majčinstva je nešto što bi mi u ovoj fazi mog života donijelo veliku sreću. Surogat majčinstvo se prakticira u brojnim zemljama, au Americi je već duže vrijeme uvriježeno. Međutim, postoji stroga zakonska zaštita i za surogat majku i za pojedinca koji financira proces surogat majčinstva. Izrada ovih zakona pokazala se kao izazovan zadatak. Da raščistimo s povijesnim kontekstom – u prošlosti nije bila neuobičajena situacija da žena koja nije mogla zatrudnjeti potraži pomoć svoje sestre, koja bi potom rodila dijete. Taj se dogovor često događao kroz povijest, ponekad bez ikakve financijske naknade. Nekada je to bilo vođeno iskrenim suosjećanjem, ali danas je to usluga koja se plaća. Zadovoljna sam svojim životom i nemam neostvarenih želja. Nisam netko tko žudi za mnogo; umjesto toga, nalazim radost u onome što trenutno imam i prihvaćam sadašnji trenutak. Goca Tržan zaključila je rekavši da je eventualni gubitak sve imovine i materijalnog bogatstva neće ostaviti nezadovoljnom. Čvrsto vjeruje da život obuhvaća mnogo više od materijalnih dobara i neostvarenih želja, naglašavajući da postignuća i ispunjenje koje netko postigne imaju puno veći značaj.

Oglasi - Advertisement