Jutarnji program televizije Pink petkom od sljedećeg tjedna vodi Jovana Jeremić. Za iznimnu gledanost nagradu joj je uručio Željko Mitrović, direktor i vlasnik Pink Media Grupe.

Od sljedećeg tjedna Jovana Jeremić, voditeljica Jutarnjeg programa televizije Pink, preuzima dodatnu ulogu. Osim što će program voditi vikendom (subota i nedjelja), sada će raditi i petkom.

Zbog impresivne Jovanine gledanosti, Željko Mitrović, direktor Pink Media Grupe, odlučio je da Jovani odobri dodatni radni dan i povećanje plaće. Ova odluka je donesena u svjetlu Jovaninog iznimnog nastupa i rekorda koje je postigla u gledanosti.

Prema pisanju “Republika.rs”, Jovana nije samo dobila automobil od Željka Mitrovića, već je automobil procijenjen na 30.000 eura.

Voditeljica Jovana Jeremić već je dvije godine dio televizije Pink, a nerijetko ističe značajnu podršku koju joj je pružio vlasnik te televizije Željko Mitrović.

Jovana je na svom Instagram nalogu postavila snimak na kojem drži uramljenu fotografiju na kojoj je sa Milicom i Željkom Mitrovićem. Osim toga, imala je poruku koju je podijelila sa svojim pratiteljima.

“Njezino uvjerenje u sebe ne proizlazi iz povijesti nepogrešivih izbora, već iz njezine sposobnosti da podnese svoje pogreške. ‘Imam vjere u sebe’, izjavila je.

Jeremić je svojedobno primijetio da je Mitrović duboko utjecao na njezin život.

Nakon što sam od vas primio cvijeće, osjećam se ponukanim uzvratiti vam istom mjerom. Imao si veliki utjecaj na moj život i moram priznati da sam malo nervozan zbog Željka. On je za mene autoritet. U znak svoje zahvalnosti, želio bih vam dati ovu figuricu kralja koju sam pronašao u svom ormaru. Ti doista utjelovljuješ bit kralja u svakom pogledu. Neka ovaj intervju ostane tradicionalan, jer je prvi od mnogih u narednih 20 godina – rekla je Jovana u Jutarnjem programu.

Nadalje, otkrila je kako joj je u vrijeme dok je njezina kći Lea bila neverbalna, Željko bio nevjerojatna podrška.

Jovana je u intervjuu za Svet otkrila da kada je Željko tražio da bude svoja i pusti Leu da govori, to je za nju imalo veliki značaj. Prije tog trenutka iznosile su joj se razne priče, poput toga da Željko nije ispunio obećanja, da ju je namjestio, da joj nije dao da vodi, pa čak i da ju je plasirao u reality show. No, Željko je održao svoju riječ, što je njoj značilo sve.

Posebnim tekstom se navodi da je Jovana priznala ulazak u “Elitu” i iznose se okolnosti pod kojima je odlučila.

@rtvpink @pinkmediagroup | Instagram

Oglasi - Advertisement