U Sjedinjenim Američkim Državama boravi zanosan par Miraj Grbić i Marija Omaljev-Grbić. Njihova ljubavna priča nije ništa manje nego intrigantna i dijele radost podizanja kćeri jedinstveno fascinantnog imena.

Miraj Grbić, istaknuti glumac, plijeni konstantnu pozornost domaćih medija kako svojom ostvarenom glumačkom karijerom, tako i osobnim životom uz suprugu Mariju Omaljev-Grbić i njihovu zanosnu kćer Bilu. Dok ga je njegova uspješna karijera odvela na daleke obale Amerike, ekran je dijelio i s poznatom holivudskom zvijezdom Bradom Pittom. Sve je počelo u njegovom rodnom Sarajevu, gdje je udario temelje svog uspješnog puta.

2008. godine bh. glumac i njegova supruga, hrvatska glumica Marija Omaljev-Grbič, izmijenili su zavjete. Samo pet godina kasnije, 2013. godine, donijeli su odluku preseliti se u Sjedinjene Američke Države, gdje trenutno žive i nastavljaju svoju karijeru.

Miraj, kojeg naša publika uvelike prepoznaje kao Čombea iz televizijske serije ‘Lud, zbunjen, normalan’, zajedno sa svojom suprugom koja je u istoj seriji utjelovila Barbaru, nedavno su se oglasili na Instagramu kako bi radosno najavili divnu prinovu u svojoj obitelji u 2021. .

Uzbudljiva ažuriranja su na pomolu! U listopadu 2021. naša voljena glumica podijelila je srdačnu poruku uz divnu fotografiju na kojoj su ona i njezin suprug. Radosno su najavili skori dolazak dragocjenog dodatka u njihovu obitelj – djevojčice. Budite uvjereni da će ljubav mame i tate i dalje svijetliti.

Slijedeći svoje glumačke obveze, i Miraj i Maria nisu gubili vrijeme tražeći daljnje mogućnosti u industriji zabave. Naime, Miraj je pokazao svoj talent u popularnim televizijskim serijama kao što su ‘American Horror Story,’ ‘S.W.A.T.’ i ‘Santa Clarita Diet’, dok je Maria krasila ekrane u značajnim produkcijama kao što su ‘Severed Silence’ i ‘Beauty and The Queen.’ Vrijedi spomenuti da osim glumačkim pothvatima, Miraj svoje znanje i stručnost prenosi i kao predavač na cijenjenoj New York Film Academy.

Marija je u prethodnom intervjuu za bosanske Azure ispričala detalje o svojim početnim iskustvima po dolasku u Los Angeles.

Osjećaj je bio neobičan, gotovo kao da radimo na autopilotu. Za sobom smo ostavili poznavanje naših domovina, prijateljstva, rutine i profesionalne živote koje smo uspostavili, i našli smo se u potpuno stranom okruženju. Podsjećalo je to na moju prvu godinu na Akademiji, kada sam bio potpuni početnik, nepoznat drugima, i morao sam početi iznova. Riječi su to simpatične plavokose djevojčice koja se s 11 godina s roditeljima iz rodnog Novog Sada preselila u Rovinj.

Vrijedi istaknuti kako su se par prvotno susreli u Sarajevu, gdje je Marija studirala, a nakon tri godine odlučili su se vjenčati. No, u razgovoru za Tportal.hr Marija je otkrila da je donijela tešku odluku o rastavi od supruga nakon što je otkrila njegovu nevjeru.

Marija, koja jako cijeni svetost braka, izjavila je da ne bi odlučila ostati u takvoj vezi, ako bi se našla u situaciji da njezin suprug otvoreno upušta u nevjeru, a ona se osjeća duboko nesretnom. Umjesto toga, dala bi prioritet vlastitoj sreći i nastavila život bez njega. Godine 2010. Marija je također imala težnju da se preseli u daleki grad Los Angeles, gdje je zamišljala da izgradi ispunjen život sa svojom brojnom djecom.

Zamišljajući svoju budućnost uz Miraja i gomilu djece, zamišljam nas kako se sunčamo na bazenu u Los Angelesu ili možda na vjerojatnijoj lokaciji u Rovinju. U pozadini, nekoliko njemačkih boksača se vesele. Naše zajedničko vrijeme ispunjeno je ležernim šetnjama, ugodnim večerima ispred TV-a i filmskim maratonima. Uživamo i u društvu talentiranog glumačkog dvojca, Helene Minić i Hrvoja Klobučara. Ovo je divna budućnost koju očekujem, kako je podijelila glumica.

Oglasi - Advertisement