U Turskoj se osjeća kao autsajder.

Emina Jahović i njen bivši suprug Mustafa Sandal su nakon vjenčanja sa djecom Jamanom i Javuzom boravili u Turskoj, sve do konačnog razvoda.

Nakon toga, Emina produžava svoj boravak u Srbiji, pronalazeći veliko zadovoljstvo u rodnom kraju. Ipak, njezin mlađi sin teško se privikava na lokalnu klimu i ne može komunicirati na srpskom.

Ona je u emisiji “Goca Show” izrazila želju da se na sadašnjoj lokaciji osjeća ugodnije nego na drugoj. Unatoč tome što su joj djeca Turci, tamo se još uvijek osjeća kao autsajder. Jaman komunicira na srpskom, dok Javuz iz nepoznatih razloga to odbija, vjerojatno zbog ljubomore. To za njih predstavlja izazov.

Odlukom da se uda za glazbenika iz Turske, Emina je odlučila da joj obitelj bude prioritet ispred karijere. Emina, koja drži konzervativne vrijednosti, odvažila se u Istanbul i uživjela u stranu sredinu. Unatoč ljubaznosti koja joj je iskazana, napravila je težak izbor ostaviti svoje profesionalne težnje iza sebe. Eminino odrastanje usadilo joj je uvjerenje da su brak i djeca glavni prioriteti, a kada joj brak nije uspio, prihvatila je da je vrijeme da krene dalje. Njezino poštenje blista u njezinu priznavanju ovih istina.

Nakon razvoda, pričalo se da je Emina povezana s brojnim utjecajnim pojedincima i biznismenima, iako ona ta nagađanja nikada nije službeno priznala.

Pjevačica izražava duboko nezadovoljstvo tvrdnjama koje se u Srbiji iznose o njezinom imovinskom statusu, bilo da se radi o tvrdnjama da je otkrila milijunaša ili milijardera ili o nedavnoj izjavi da nije. Ova stvar ju jako muči, jer naglašava da je tijekom života nakupila dovoljno bogatstva da stekne sve što joj je potrebno, što ju čini neovisnom o oslanjanju na muškarca za materijalna dobra. Međutim, ono što joj je uistinu važno jest emocionalna sigurnost koju traži u vezi.

Oglasi - Advertisement