U kockarnicu je Shantel ušla u pripijenoj haljini, samo da bi nekoliko trenutaka kasnije uletjela u prostoriju s minimalnom odjećom.

Shantel, popularna TikTokerica, nedavno je izazvala povećano zanimanje javnosti zbog neočekivanog incidenta s kojim se susrela. Odlučivši odsjesti u renomiranom hotelu koji je ujedno i kockarnica, ova se osoba našla u čudnoj situaciji koja je zapela za oko nekolicini promatrača. Dok je šetala hotelskim hodnikom, njezin je pratitelj taj trenutak zabilježio kamerom.

@chantelzales_

Do you think they noticed? #ohnono #fyp #embarrassing

♬ original sound – GLOSS

U posebnoj važnoj prigodi, Shantel je odlučila odjenuti zadivljujuću smaragdnu mini haljinu s dubokim dekolteom, naglašavajući njezina široka prsa. Pripijeni dizajn istaknuo je njezine duge, vitke noge i besprijekornu figuru. U društvu prijateljice koja je trenutak zabilježila kamerom, svoj je komplet upotpunila glamuroznim zlatnim sandalama. Malo je tko očekivao nesretni razvoj događaja koji će se odigrati samo nekoliko minuta kasnije.

Te je večeri Shantel donijela odluku da će zračiti sjajem.

Raskošan lokal u kojem je boravila savršeno je upotpunila profinjena zelena haljina. Nažalost, patentni zatvarač na haljini odlučio je pokvariti glamurozni trenutak dok je Shantel zauzimala pozu. Točnije, pokvario se duž njezinih leđa, izlažući tračak crnog donjeg rublja koje je slučajno nosila.

Dok su se promatrači možda zabavljali u Shantelinoj razigranoj igri skrivanja iza hotelskih palmi, njezini vlastiti osjećaji bili su daleko od veselih. Svakim je korakom pažljivo prikrivala intenzitet trenutka, iako su joj leđa i dio stražnjice bili otkriveni. Bilo je to mukotrpno putovanje koje je Shantel morala proći kroz užurbani hotel i kasino, koji je vrvio gostima na odmoru.

Žena je zabavno pitala svoje pratitelje vjeruju li da su gosti hotela primijetili, a i san zabilježila incident.

Kako bi itko mogao ne primijetiti izuzetnu, statuestu plavušu raskošne figure, odjevenu u minijaturnu haljinu kojoj nedostaje cijeli patentni zatvarač?

Budite uvjereni, možete riješiti svoje brige jer nitko nije svjedočio vašim postupcima.

S obzirom na kasni sat, moguće je da je većina bila u alkoholiziranom stanju, što je rezultiralo naknadnim gubitkom pamćenja.

Sasvim je uobičajeno da se to događa redovito na tom određenom mjestu.

Događaji koji se dogode unutar granica kasina ostaju povjerljivi i neotkriveni vanjskom svijetu.

Oglasi - Advertisement