Sigurno ste već čuli za čitanje sudbine iz dlana, ali jeste li znali da oblik vašeg palca može otkriti vaše ljubavne osobine? Postoje tri osnovna oblika palca, a svaki od njih nosi posebne znakove o vašem pristupu ljubavnim vezama:

Prva polovina palca je duža od druge:
Ovaj oblik palca ukazuje na izuzetno strastvenu prirodu. Kada se zaljubite, vaša opsesija partnerom može biti toliko jaka da često zaboravite na sve ostalo, uključujući karijeru ili studije. Vaša strast može biti preintenzivna, što ponekad može uplašiti vašeg partnera. Preporuka je da pokušate zadržati strasti pod kontrolom kako ne biste odagnali voljenu osobu.

Prvi i drugi dio palca su jednaki:
Ako je vaš palac ovog oblika, vi ste osoba koja je dobra u planiranju i koja se ne uzbuđuje lako. U ljubavnim odnosima održavate stabilnost i ravnotežu, te ste vrlo objektivni u procjeni emocija partnera. Ovaj pristup vam omogućava da ostanete mirni bez obzira na okolnosti, ali može usporiti dublje napredovanje u vezi, što ponekad rezultira kompleksnijim odnosima.

Prva polovina je kraća od druge:
Ovaj oblik palca otkriva da ste izrazito pošteni i pouzdani, s dobrim sposobnostima promatranja. U ljubavi ste oprezni i ne žurite s izražavanjem svojih osjećaja. Mistical Raven ističe da ovakav pristup utječe na to da pažljivo razmišljate prije donošenja odluka, što može imati utjecaj i na vaš ljubavni život.

Naravno, ovo su samo zabavne spekulacije i ne treba ih shvatiti previše ozbiljno. Ipak, zanimljivo je razmišljati o tome kako fizičke karakteristike mogu biti povezane s našim ponašanjem.

Oglasi - Advertisement