Dirljivu fotografiju s krštenja dječaka koji je dobio ime po preminulom bratu Mateju Perišu podijelio je ožalošćeni splitski otac Nenad Periš. Nedavno je objavljena ova iskrena slika, koja bilježi dirljiv trenutak nakon dječakove smrti u Beogradu na pragu 2022.

Nenad Periš je uz srdačan natpis podijelio fotografiju snimljenu samo tri tjedna uoči obilježavanja smrti njegova sina. Na slici, on nježno ljulja bebu u svom zagrljaju.

Nenad Periš je u srdačnoj objavi zahvalio što je izabran za kuma na krštenju Mateja, dječačića koji ima posebno mjesto u njegovom srcu. Toma, Matejev otac i bliski prijatelj Nenadova sina, uputio je poziv da bude dio ove značajne svečanosti. Nenad je izrazio svoju duboku zahvalnost za ovu čast. Budući da je ime sina preneseno na kumče, Nenad sada ima anđela na nebu i kumče pored sebe na zemlji. Od srca je zaželio da njegovo kumče Matej bude blagoslovljeno srećom i Božjim vodstvom te da s ponosom nosi njegovo ime.

Bitno je napomenuti da je Matej Periš, inače Splićanin, otputovao u Beograd kako bi se s prijateljima pridružio novogodišnjem veselju. No, u noći s 30. na 31. prosinca 2021. misteriozno je nestao nakon odlaska iz kluba “Gotik”.

Za njegovom potragom angažirana je cijela regija, a malo tko je slutio da će njegovo tijelo biti otkriveno gotovo šest mjeseci kasnije, nekoliko kilometara od mjesta gdje je posljednji put snimljen kamerom za videonadzor.

Tijelo Mateja Periša otkrili su mornari na Adi Huji u Dunavu 18. svibnja 2022. godine.

Oglasi - Advertisement