Dragan Marinković Maca poznat je kao neko ko nema dlake na jeziku, a sada se osvrnuo na današnju muziku i trendove, a onda se dotakao i kontroverznog Desingericu.

– Frajer se izuo, krompir na čarapi, trebaš uvek da budeš spreman. Nikad ne znaš, moraš uvek imati čiste gaće, ne dao ti Bog, krompir! Stavi nogu smrdljivu sa krompirom i ovaj se snima, svr*ava, isto kao da ga d*ka – rekao je Dragan pa ispričao kako bi se ponašao da njegovo dete ode na nastup pomenutih repera:

– Ja ne znam, da je moje dete, ja bih se samoubio. Stao bih i zamislio se, pa ne znam šta bi – istakao je Marinković, zatim dodao: – Zahvalio bih sinu i rekao “Izvini sine, nisam dobar za tebe, ti se mene odrekni, ja se tebe neću, jer sam te ja za*ebao – rekao je voditelj.

Nakon ovih izjava, kontaktirali smo Desingericu koji je u svom stilu odgovorio Maci:

– Ti što mene savetuju nek rade sve suprotno od mene i biće bolji od mene. Ja se zalažem i baš sam ponosan što sam stvorio novi trend, što uopšte nije više sramota imati bušne čarape ili dukat na gaćama. Čak je u principu moderno to imati, kad se negde izuješ nema šta da brineš, tako je kako je. Razumem i njega, ti neki ne stvore za 20 godina što sam ja stvorio za 5 meseci. Ali kapiram, da im je na neki način možda malo krivo, šta ja da radim kolko se cimaš toliko i imaš. Što se Mace tiče, Maca je Maca a ja sam tigar. Ja garantujem da Maca sad proba tu čarapu da će biti mnogo srećniji, i da će mu te predstave dobiti neku drugu dimenziju. Sad da ga išijem čarapom ja bih njega prosvetlio. Njemu je to strano dok ne proba, svako kog sam šio otišao je srećan kući. Ali u svakom slučaju gotivim ja njega i poštujem njegov rad veoma.

Oglasi - Advertisement