Već više od godinu dana Nora Šahinpašić, kćerka Mime Šahinpašić, donosi vremensku prognozu na OBN-u. Njezin zadivljujući izgled prikupio joj je značajan broj pratitelja na raznim platformama društvenih medija.

Norine vremenske prognoze na TikToku prikupile su tisuće pregleda i komentara, a jedan je isječak premašio milijun pregleda.

Korisnici interneta u komentarima izražavaju divljenje i uspoređuju ovu mladu tamnokosu i upečatljive plave oči s poznatom manekenkom Adrianom Limom.

@maibagainhotbabes2x

Norma Sahinpasic 😳 #NoraSahinpasic #SexyWeather #TightShirt #TightBlouse #SlitSkirt #WhiteMiniSkirt #Bosnia #WOW

♬ Duke Nukem – Megadeth

Komentari koji hvale Norinu ljepotu i privlačnost, ali i nazivaju je “bosanskom Adrianom Limom” i priznaju da je ista osoba kao i poznata manekenka, nalaze se ispod njenih videa. Vrijedno je napomenuti da, iako komentator živi u Njemačkoj, oni i dalje svakodnevno gledaju Norinu vremensku prognozu.

Ranije je medijska kuća izjavila da se zadivljujuća vremenska prognoza na televiziji oslanja kako na pružanje vrhunskih meteoroloških podataka tako i na njihovu vizualno dopadljivu isporuku. U našoj publikaciji dali smo smjernice za izradu i prezentaciju vremenske prognoze koja je u skladu sa suvremenim standardima kojih se pridržavaju vodeće televizijske postaje u svijetu, umjesto da se pridržavamo zastarjele prakse koju slijede drugi oblici medija.

@100postobosanka

Nora Šahinpašić⚡☀️🌦️ #weathergirl #bosniaandherzegovina #bosnia #obntelevizija #norasahinpasic #bosna #vremenskaprognoza

♬ Rizik – Dzejla Ramovic & Henny

Valja spomenuti kako se Nora odlučila za medijsku karijeru, baš kao i njezini roditelji koji se ovim poslom bave već duže vrijeme. Naime, Norina majka Dajana proslavila se kao ugledna televizijska ličnost u Bosni i Hercegovini. Dugo je vodila popularne emisije poput Lota i “Turizma plus”, a bila je i cijenjena članica tima Jutarnjeg programa FTV-a i BHT1.

Nakon što je 18 godina karijere posvetio OBN-u, Mimo Šahinpašić je u februaru 2022. godine objavio da se povukao s mreže. U tom razdoblju zapošljava se na Radiju Stari Grad. Iznenađujuće, u rujnu iste godine Šahinpašić je otkrio da se ponovo povezao s OBN-om, izražavajući snažan osjećaj pripadnosti mreži.

Oglasi - Advertisement