U ljupkom škotskom selu Jamie Bonet (30) snimio je video unutar spavaće sobe svoje obitelji. Ovaj konkretan slučaj nedvojbeno je ostavio neizbrisiv trag na njegovu percepciju zagrobnog života i njegovog značaja u velikoj shemi stvari.

U trenutku kada ga je san trebao obuzimati, Jamie se otkrio kako stoji pokraj svog dvogodišnjeg sina Lokija. Dok je mirno odmarao, promatrao je svoje malo dijete kako neprestano pozdravlja nevidljivu prisutnost oduševljenim valovima.

U početku je Jamie to zanemario kao razigranu maštu svog sina. Ipak, ubrzo je postalo jasno da je Loki doista osjećao prisutnost svoje preminule prabake, Isabel Mathers, koja se očitovala u sobi tijekom njihove interakcije.

Promatrajući Lokijev vedar izraz lica i ljubaznu gestu, vidljivo je da je susreo svoju baku, Isabel, s kojom je dijelio iznimno duboku vezu sve do njezine nedavne smrti.

Bonet je podijelio da je vrlo neuobičajeno da Loki pokazuje takvo ponašanje, jer se obično drži povučeno i komunicira samo s članovima uže obitelji. Međutim, Izabel, koja je imala jaku vezu s Lokijem, na samrti je izrazila da će nastaviti štititi i bdjeti nad nama čak iu zagrobnom životu.

Oglasi - Advertisement