Jade Blair, seksualna radnica, otvoreno priznaje da su većina njezine klijentele vjerojatno udane osobe. Ona pojašnjava da su ovi muškarci koji koriste njezine usluge privoljni odrasli samci i ona ne snosi nikakvu odgovornost za njihove izbore.

Jade ističe da se ne raspituje o ničijim postupcima i odlukama jer to nije njezina odgovornost. Hoće li se pojedinci upustiti u nepošteno ponašanje ili će je odlučiti zaposliti ovisi o njima, jer su odrasle osobe sa slobodom donošenja vlastitih izbora. Jade čvrsto tvrdi da se ne može smatrati odgovornom za odluke drugih.

Prema njezinim riječima, klijenti koje naziva ‘njezinim muškarcima’ rado se upuštaju u odnose s njom i nitko ih na to ne prisiljava, a ona tvrdi da imaju slobodu prekinuti vezu s njom kad god žele.

Jade ističe da kad bi se raspitivala o njihovom bračnom statusu, to bi moglo ugroziti njezino zaposlenje. Unatoč tome, primjećuje da mnogi pojedinci s kojima komunicira često razgovaraju o svojim supružnicima, ali radoznalo skidaju svoje burme prije nego što stupe u vezu s njom. Ovo ponašanje je lako vidljivo zbog prisutnosti nadzornih kamera. Jade priznaje da je zbunjena zašto su se uopće tako ponašali.

Osim toga, otkrila je da je radila s različitim klijentima.

Prema njezinim riječima, među njezinom klijentelom ima pojedinaca koji su nedvojbeno bili uključeni u štetne veze, i emocionalno i fizički. Ove osobe zahtijevaju sigurno okruženje, au nekim slučajevima smatraju da im je prikladnije povjeriti se seksualnoj radnici nego terapeutu, unatoč činjenici da seksualne radnice nisu terapeuti. Mnogi se muškarci osjećaju opušteno razgovarajući o svojim supružnicima sa seksualnim radnicima.

Jade vjeruje da muškarci pokazuju veću emocionalnu otvorenost i spremnost da razgovaraju o osjećajima i osjetljivim temama kada dijele intimnu vezu sa ženom.

– Postoje pojedinci kojima je jednostavno potrebna mala doza ljubavi. Želja im je skromna pažnja – ističe.

Tijekom svojih sastanaka s klijentima, izrazila je da se oni iskreno dive i gaje veliku naklonost prema svojim supružnicima.

Jade objašnjava da dok mnogi muškarci svoju želju za intimnošću vide kao nužnost, ona susreće pojedince koji više ne traže tu vezu s božicama, što je možda razlog zašto traže nju. Međutim, sama Jade to ne doživljava na isti način.

Muškarci često na intimne odnose gledaju kao na nužan i valjan izgovor, dok ona ne dijeli istu perspektivu, smatrajući ih niti bitnim niti valjanim izgovorom.

Jade ističe da ih izbjegavanje komunikacije ne navodi nedostatak ljubavi prema njihovim ženama, već osjećaj kukavičluka.

@jadexoxob

Replying to @silverponyluv

♬ original sound – JadeBlairxox2.0

Prema njezinom pojašnjenju, neki pojedinci intimne odnose doživljavaju kao nužnost srodnu osnovnim potrebama za vodom i zrakom. Posljedično, ako ne mogu ispuniti ovu potrebu unutar svog braka, unatoč ljubavi prema supružniku, mogu je potražiti negdje drugdje. Međutim, treba napomenuti da to ne mora nužno značiti smanjenje njihove ljubavi prema supruzi.

Jade je također radila s klijentima koji povremeno žele jedinstven i nekonvencionalan pristup.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jade Blair (@jadeblairxox)

Postoje slučajevi u kojima muškarci mogu osjetiti nelagodu kada to traže od svojih supružnika. Neki pojedinci jednostavno preferiraju različitost i monogamiju smatraju neprikladnom za svoje potrebe. Jade u svom TikTok videu savjetuje poticanje otvorene komunikacije na tu temu.

Priznajući ograničenost svoje perspektive, ona priznaje da je izložena samo jednoj strani narativa, posebno njihovoj strani, koja je možda bila podvrgnuta filtraciji.

Zaključila je izrazivši nesigurnost zašto ljudi odlučuju doći baš kod nje, ali čvrsto vjeruje da će doživjeti pozitivno iskustvo i dobiti potrebnu emocionalnu podršku.

Oglasi - Advertisement