Oglasi - Advertisement

Aca Lukas danas je hitno primljen u Urgentni centar.

Prema ekskluzivnim informacijama do kojih je Kurir došao, glazbena zvijezda je u bolnicu stigla sa simptomima poput povišene temperature i drugih tegoba zbog kojih je bila hospitalizirana.

Oglasi - Advertisement

Unatoč želji da se kloni bolnice, Lukas je djelovao vidno oslabljen, kako su izvijestili prisutni pojedinci.

Naš izvor, koji se prije pola sata zatekao u Urgentnom centru, svjedočio je dolasku muškarca koji je djelovao izuzetno loše. Kao i drugi pacijenti koji traže liječničku pomoć, predao je knjižicu i strpljivo čekao svoj red. Unatoč svojoj bolesti, ljubazno je primao pozdrave ljudi oko sebe. Liječnici su ga odmah prepratili u sobu za preglede na daljnju procjenu i liječenje.

Obavještavamo Vas da je zbog zdravstvenih problema otkazao sve nadolazeće nastupe i koncerte, što je potvrdio i njegov menadžer i producent Saša Mirković.

Acin tim očekuje njegov brz oporavak u narednim danima, otkrio je prirodu situacije.

U ime Aleksandra Vuksanovića i Hype produkcije, sa žaljenjem vas obavještavam da će predstojeći koncerti Ace Lukasa biti otkazani ili pomjereni zbog njegovog trenutnog zdravstvenog stanja. Svi željno iščekujemo njegov brzi oporavak i nastavak turneje. Da ne bude nagađanja, važno je napomenuti da je Acina visoka temperatura posljedica jake prehlade, najvjerojatnije uzrokovane naprezanjem od preko 30 nastupa u proteklih 60 dana, koje mu je oslabilo imunološki sustav, objasnio je Mirković.

 

BONUS TEKST:

Ističući važnost pridržavanja režima hranjive prehrane, pjevač ističe njegov doprinos poboljšanju općeg blagostanja i poticanju samopouzdanja u tjelesnom izgledu, posebice u pogledu održavanja vitke građe. Poznata glazbenica Brena ističe da je trenutno uronjena u najzadovoljniju fazu svog života, njegujući svaki dan punim plućima. Veličanstvena planina ima poseban kutak u njenom srcu, izazivajući duboke osjećaje ljubavi.

U ranijim fazama djetinjstva moje djece, naša je obitelj često odlazila u planine radi uzbudljivih skijaških avantura. Naši su dani bili prepuni niza uzbudljivih sportskih aktivnosti, skrojenih da zadovolje sklonosti naših mladih. Ipak, kako su godine prolazile, zahtjevi naših karijera i privlačnost raznolike ponude zabave postupno su preuzeli naše postojanje.

Nakon što sam prepoznao ovu promjenu, moram priznati da sam dosegao stanje istinskog zadovoljstva, lišeno bilo kakve brige u vezi s dobrobiti, zdravljem, prehranom ili akademskim napretkom svoje djece. Ova faza mi omogućuje da cijelim srcem uživam u čistoj radosti sadašnjeg trenutka. Stalno se podsjećam da su to godine koje mi pružaju najveću sreću i ispunjenje, kako se Brena tako prikladno izrazila.

Dodatno, pjevačica potvrđuje svoju predanost održavanju hranjivog prehrambenog režima, prvenstveno s ciljem davanja prioriteta vlastitoj dobrobiti i poticanja samopouzdanja u svom fizičkom izgledu, a sve dok uživa u prednostima vitke građe koju može samouvjereno pokazati. Kao pojedinac koji uživa u vrhunskoj gastronomiji, stekao sam duboko razumijevanje učinkovite kontrole količine konzumirane hrane. Prošlo je dosta vremena otkako sam posljednji put jeo jerky.

Prije deset godina svjesno sam odlučio integrirati četverosatni interval posta u svoj dnevni režim. Ova je promjena bila motivirana otkrićem autofagije i imala je dubok i transformativan učinak na moje postojanje. To je poput posjedovanja spremnika kapaciteta 100 litara i opreza da ne prijeđete tu granicu, jer jednostavno ne može primiti nikakav višak.

Dubok utjecaj koji davanje prioriteta vlastitoj dobrobiti ima na naše mentalno i emocionalno blagostanje ne može se precijeniti. To je temeljni aspekt ljubavi prema sebi i zračenja unutarnje ljepote koji pokreće univerzalnu želju za postizanjem fizičkog zdravlja i isijavanjem ljepote. Osjećaji izraženi tijekom intervjua za “Max Pres” lijepo su dočarali te osjećaje.

Oglasi - Advertisement