Učesnice rijalitija Zorica Marković i Ana Ćurčić sinoć su nakratko napustile žurku da odu u toalet. Dok su bili tamo, komentarisali su odnos nje i Zvezdana Slavnića. Ana je Zorici detaljno ispričala svoj jučerašnji razgovor sa Zvezdanom. – pitao je da li ti treba novac? Sviđa mi se kada je rekao da je Milica pogrešila što je to rekla za krevet – rekla je Zorica.

 

“Da zamisli. Ja sam lepo pričala sa njim. On mene kao moli da on meni pomogne sa ljudima. Da ja ne znam gde sam došla. Popričaćemo ti i ja kao drugari kad budemo mogli. Ja mu kažem ovde možemo sve da pričamo. Da li ti stvarno misliš da ja foliram, ja ga pitala. Manipulacija znaš koja, obrađena sam za 3 minuta sa ovom pričom. Kao rekao mi ja bih sad kleko tako nešto. Poenta je ja mu rekla da još uvek mislim da ima malo ljudskosti u tebi – rekla je Ana.- Evo plače mi se od njegove priče” – rekla je Zorica.

“On bi najviše sad voleo da on ima svoju devojku, a ja da ćutim i njemu sve super, on pobednik. Najbolje sad tako. Ja sad negde mislim da su njegove reči iskrene. Da je to onaj njegov poslednji vapaj. Poenta priče da je hteo da kaže da ovo nije mesto da se takve stvari iznose. On je očekivao posle razgovora nešto kao. San mi jako utiče na razmišljanje, sad sam se ja smirila. Ta njegova manipulacija bi trebalo jako lepo da se vidi. Kao rekao mi znam da si mnoge stvari rekla u besu. Ma on je plitak”– rekla je Ana.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here