Šesta sezona Zadruge ostaće upamćena po mnoštvu skandala i obračuna, a kako su sami gledaoci istakli, bila je to ubedljivo najsmešnija sezona otkako je Željko Mitrović počeo da emituje ovakve sadržaje. Najpopularniji rijaliti i dalje ima milione gledalaca i svakim danom je sve veći, a trenutno najtoplije teme su Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić. Ranije ovog mjeseca objavljeno je mnoštvo optužbi na račun Zvezdana Slavnića, počevši od toga da je Anina kuma izašla u javnost i optužila ga za maltretiranje i nanošenje emocionalnog bola, a potom i sama Ana koja je u nekoliko navrata istakla da je psihički i fizički patila od bivšeg – zlostavljanje muža. Iako su se takve optužbe u početku činile lažnim, a mnogi ovo vide kao još jednu navijačku igru, čini se da je situacija mnogo ozbiljnija nego što javnost zamišlja.

 

Milena Kačavenda koja je Anina kuma, tokom ovih dana ponovo je uključila “lajv” prenos na svojim socijalnim mrežama i objasnila je da čvrsto stoji iza svojih izjava te da je Zvezdanu zaista potrebo pružiti određenu vrstu pomoći jer ona strahuje za svoju prijateljicu Anu, koja također sa svojim izjavama ne prestaje šokirati javnost.

“Ako ti kažem da je on bio ljubomoran na moju decu koliko ih volim. Moja ćerka, pre nego što će on da uđe, rekla je od A do Š sve mu sasula u lice. A to veče je bilo vrlo vrlo neprijatno, ona je mene pokupila i ja sam otišla da spavam kod nje. On je sedeo onako nadobudan pored nje i mene, pa mu je rekla za Saru sve i kakav je on otac, pa kako ona svoju majku gleda. Ona mu je to rekla, znaš kako zaštitnički prema meni. Ona mi je rekla da kupim stvari i da idem sa njom i da neću spavati tu, on je gađao flašom odmah. Dete mi se treslo, odmah mu je rekla da će da zove policiju, on odmah panika i kreće: “Cinkaroši”. Kada se dešavalo sve ovo, moje žensko dete pričalo na nivou kao ti i ja. Nema gore stvari nego videti nesrećnu majku” – pričala je Ana kroz suze.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here