Danas ćemo se malo pozabavati sa mladim pjevačkim zvijezdama. Aleksandra Bursać nalazi se u bolnici u kojoj je operirala krajnike. Pjevačica Aleksandra Bursać rekla je da je napustila bolnički krevet nakon operacije, navodeći da je operacija prošla dobro, ali da boli.
Probudili su me, u redu je. Ali boli, boli, nikako da me prođe. Znam, svi će reći, pa to je operacija krajnika, što dramiš? Vjerujte, nije baš toliko jednostavno koliko se čini na prvi pogled. – napisala je pjevačica.

Aleksandrini pratioci odmah su počeli silne svoje poruke želeći joj brzi oporavak. Rođena je 26. oktobra 1988. u Beogradu. Odrastala je s majkom Dušicom i mlađom sestrom Milicom u naselju Zemun. Osnovnu školu završila je u Zemunu, a pohađala je i osnovnu glazbenu školu. Kao dijete željela je naučiti svirati klavir ili gitaru.  Upisala je pravnu i birokratsku školu “Dimitrije Davidović”.
Volila je glazbu kao dijete, zahvaljujući majci pjevala je u zboru .Svoje prve početke imala je s 16 godina, kada je nastupila u prostorijama Zemuna, zamijenivši pjevačicu i prijateljicu Marinu Visković; ovdje je nastavila pjevati naredne tri godine. 2008. godine ponovno se prijavila; nije nastupila u velikom finalu u Beogradskoj areni, ali je rangirana među 12 najboljih koji su dobili svoju prvu profesionalnu pjesmu.

Na kompilaciji hitova otpjevala je pjesmu Ivanova korita Merime Njegomir, čime je stekla još veću popularnost pokazujući svoj talent. Od 2012. objavljuje 3 studijska albuma koja su izrodila veliki broj hitova koji su slušani i dan danas.

Preporuke