Zadruga je ovih dana najgledaniji program koji je jedina stvar koja se emituje uživo, i koja privlači najveću pažnju kod Balkanske javnosti. Tako svi oni koji su u svojim kućama, svakako prate ovaj program. Sinoć je bilo itekako zanimljivo i napeto u samom rijalitiju. Poznatoj učesnici Zorici Marković je naglo pozlilo i morala je intervenisati i Hitna pomoć.Ona se toliko nasikirala oko priča i tračeva koje su vezane za Gagija Đoganija i Anabele Atijas. Zorica Marković koliko god bila gruba i otresita na TV ekranima, ona je ipak jedan veliki emotovac koji sve prima k srcu, i neke je stvari jako znaju pogoditi. Anabela je sa njom razgovarala nekih pola sata, otvorila joj se do kraja, i naglo je počela da plače. 

U tom trenutku je i Zorica krenula sa silnim plakanjem da bi je počelo probadati u prsima, te se počela jako gubiti, krenula je da padaa u nesvijest i svi su se iste sekunde okupili oko nje, pokušavajući joj da pomognu. Panika je nastala iste sekunde, a odmah je produkcija pozvala i hitnu pomoć, koja je jednostavno morala da interveniše.Kada su doktori i medicinari sumirali nalaze, ustanovili su da je Zorica imala predinfarktno stanje. Inače, ovo Zorici nije prvi puta da ima problema sa srcem. Prije par godina na jednoj svadbi na kojoj je nastupala doživjela je pravi infarkt i jedva je izvukla živu glavu.

Doktori su joj naredili da odmah mora da smrša ali ona jednostavno nije htjela poslušati njihov savjet. Sada opet ima slične probleme.

Preporuke