Zoran Marjanović pušten iz zatvora - iznenadit ćete se kad čujete šta je sad isplanirao! - Lifesytledom

Zoran Marjanović pušten iz zatvora – iznenadit ćete se kad čujete šta je sad isplanirao!

Marjanović može svoj posao nastaviti raditi nesmetano, u svom muzičkom studiju koji se nalazi u Borči i u kojem je komponovao i do sad.

Zoran Marjanović (39) kompozitor iz Borče, inače osumnjičeni za ubistvo 33-godišnje pjevačice Jelene Krsmanović Marjanović, snimit će uskoro pjesmu o svojoj pokojnoj ženi.

Marjanović koji je napravio do sad više muzičkih hitova za srpske pjevače, dok je još u Beogradu u Centralnom zatvoru bio, počeo je razmišljati o tome koju će pjesmu pokojnoj supruzi posvetiti.

Forenzičar Šipka predvidio je prije mjesec dana Zoranov izlazak iz zatvora. Koga god optužili i ko god tvrdio da se na nasipu desio zločin, taj će da bude slobodan čovjek!

-Zoran je Jelenu mnogo volio, a bio je u zatvoru u potpunosti potonuo. Smišljao je koju bi joj pjesmu posvetio i to će ostvariti sada zato što je pušten da se sa slobode brani. Radi se o tužnoj baladi u kojoj sva svoja osjećanja prema Jeleni želi iskazati. Dok je još u zatvoru bio, utučen i od porodice odvojen, pala mu je ideja na pamet da novu pjesmu napravi koju bi pokojnoj Jeleni posvetio.

Marjanović svoj posao može nesmetano nastaviti raditi, u Borči u svom muzičkom studiju u kojem je komponovao i do sad brojne pjesme za poznate pjevače. Da Zoran može raditi bez problem,a mada je neriješeno i dalje hoće li definitivno biti za ubistvo optužen ili ne, jedan od njegovih advokata je potvrdio, tačnije Aleksandar Zarić.

-Naravno da Zoran može raditi normalno, nikakvu zabranu nema – izjavio je on.

Objasnio je da nisu oduzeti pasoš i lična karta njegovom klijentu i da u vezi s kretanjem nikakva ograničenja nema.

Loading..

Categories: Najnovije

Leave A Reply