Zaista se nekada iznenadimo zbog toga koliko imidž i fizički izgled budu promijenjeni tokom godina, a to se najviše moglo vidjeti na primjeru naših poznatih dama. Za neke od njih se može reći da su se transformisale toliko tokom godina da su one postale na fotkama iz svoje prošlosti nekako neprepoznatljive.

Isti takav slučaj je i sa ovom poznatom voditeljkom, a reći ćemo vam da se radi o Lei Kiš. Kćerka od Lee koja se zove Sara Mia Jokić je u skorije vrijeme odlučila da krene sa majčinim stopama pa je tako postala voditeljka, a tako se desila situacija da majka i kćerka rade zajedno na istoj televiziji.

Tokom svoje karijere je Lea bila voditeljka raznih emisija koje su postale ili bile popularne, a mnogi ljudi su se mnogo iznenadili kada su vidjeli jednu njenu fotku iz prošlosti koja je nastala na početku njene karijere, a svi koji je prate na društvenim mrežama će reći isto, pa možete to pogledati u ovome članku i uvjeriti se sami.

Lea Kiš je jednom prilikom govorila kako ona provodi dosta vremena u kuhinji, a da su njene vještine u kulinarstvu vezane za pravljenje specijaliteta koje ona ili sama osmislili ili pogleda na internetu.

Rekla je jednom također kako je veliki plus to što ona ima supruga koji zna nešt spremiti pa oni nekada podijele posao. Za svoju kćerku je rekla da je vrhunska kuharica i da uvijek što ona pravi bude ukusno ali da nema baš vremena ni ona često kuhati.

Advertisement