Znamo da su tetovaže interesantne kada ste mladi: Ipak kada ostarite one ne izgledaju tako lijepo (foto) - Lifesytledom

Znamo da su tetovaže interesantne kada ste mladi: Ipak kada ostarite one ne izgledaju tako lijepo (foto)

Starost tetovaže. Nikada nije star “(” Doba za tetovažu, nikada nije bila stara “) je foto-projekt, u kojem su starije tetovirane fotografije fotografirane u dnevnim sobama.

Na tim su fotografijama pokazivali svoje tetovaže i dijelili priče iza sebe: od darova unučadi do sjećanja voljene osobe koja više nije s njima. Neki od njih su napravili prvu tetovažu u dobi od 80 godina.

Objavljena je čak i knjiga s istim imenom kao i projekt. Riječ je o značenju tetovaža, ljudskih iskustava i životnih lekcija, kao što je suočavanje s gubitkom, starenjem i tako dalje.

Ljudi često pretpostavljaju da su tetovaže napravljene u adolescenciji, a starije ljude pitaju jesu li njihove tetovaže izblijedjele ili “rastegnute”. Cilj ovog projekta nije samo ispričati priče iza tetovaže, nego dokazati da dob nije važan. Toos, Dave i ostali sudionici su primjeri – nikada niste prestari za tetovažu!

Također, kada otkrijete demonski znak na dlanu, gubite pravo kritizirati tuđe tetovaže – zato sam se obratio stručnjacima. Nekoliko tattoo majstora iz različitih gradova u Srbiji govorilo mi je o stilovima i motivima koje bi najviše željeli zaboraviti.

Pročitajte kakve su tetovaže davno izašle iz mode, iako su još uvijek popularne kod nas. Ono što se najčešće traži i koje preporuke imaju ovi tattoo majstori za ljude koji razmišljaju o novoj tetovaži. Godina je prava prilika za pokazivanje umjetnosti na vašem tijelu, samo pazite da poslije ne plačete kao ja.

Categories: Najnovije

Leave A Reply