Kristijan Golubović bio je u poseti Ivanu Gajiću i prokomentarisao burnu vezu Zvezdana Slavnića i Ane Ćurčić. Spomenuo je detalje njihove veze i koliko je ona bila burna.- Kao novopečeni voditelj potrudio sam se da saznam neke stvari da bih mogao da imam informacije u rezervi ako dođe do dijaloga ili diskusije. Znam mnogo gore stvari od ovih koje su poznate javnosti. Ali i ove stvari o kojima slušamo su jako loše. Ako Anina kuma kleveta Zvezdana to je katastrofalno, onda sa njom nešto nije totalno u redu. Ako govorio istinu onda sa je on totalno poremećen. Uzmimo u obzir da je 50: 50 – u oba slučaja nije normalno – kaže Kristijan.

Bio je veoma kritičan prema načinu na koji se Zvezdan ophodio prema Ani, posebno kada ju je gađao hranom.- Svi imamo neke tajne. Postoje stvari privatne koje mi o njima ne znamo, a koje nisu vezane za njihov odnos nego za njih lično. Zvezdan je bio tuta muta kada je ušao u Zadrugu, i neverovatno je da on tako eksalira i pokaže takvo lice. Baci pleh pečenja na osobu koja mu je toliko dugo valjala. Mi u zatvoru kažemo, da smo sa g*vnetom 14 godina zavolećemo ga. Ono se ni keru ne radi što je on uradio – rekao je on.

Golubović je govorio o ugledu Zvezdana Slavnića u kriminalnom svetu. On je rekao da je Slavnić poznata i cijenjena ličnost u podzemlju, te da ima mnogo iskustva i stručnosti u raznim kriminalnim radnjama.- U kriminalnom miljeu Zvezdan Slavnić je bio misterija. Nije imao neku jaku ekipu, nije sa bahatio, nije kumovao sa jakim momcima, nije imao rat svoje ekipe sa nekom drugom. Možda je on ubio deset ljudi, i zakopao ih. Možda ima privatno groblje, a mi to ne znamo, ali ja govorim o njegovom javnom ponašanju – rekao je on.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here