Sin popularnog pevača Radiše Trajkovića zvanog Đanija, Marko Trajković, nedavno se venčao sa partnerkom Minjom. Iako su već bili u građanskom partnerstvu, odlučili su da crkveni obred održe u Hramu Svetog Save na Vračaru. Nakon vjenčanja uslijedila je ekstravagantna proslava u renomiranom hotelu u gradu. Markov otac, Giani, nije štedeo novca da ovo bude veliki događaj za svog najmlađeg sina. Ponosni roditelji su po završetku zvaničnog dela svečanosti novopečeni par zasipali vrednim poklonima. Folkerova supruga Slađana je tokom proslave iskoristila priliku da svojim snahama, Minji i Nini, daruje dukate koje su joj prenijeli roditelji. Ona je željno iščekivala ovaj trenutak da oboma donese radost, zbog čega je postala emotivna i počela da plače u hodniku.

Đani, otac mlade i mladoženje, bio je ispunjen ponosom dok im je svakome poklonio luksuzni Rolex vrijedan vrtoglavih 15.000 eura. Njegova radost je bila očigledna dok je sijao od oduševljenja tokom celog venčanja, što ga je činilo jednim od najsvečanijih gostiju. Slađa je dosta unapred pripremila poklon, ali je odlučila da sačeka crkveno venčanje i dolazak drugog sina pre nego što ga otkrije bilo kome. Đani je takođe spomenuo da je svom sinu i snaji poklonio komad nakita, što je navelo mnoge da nagađaju da bi to bio sat – nešto po čemu je on poznat po poklonima. Međutim, nije morao da štedi na tome jer je to bio mali znak za njegovog naslednika. Porodica je poznata po raskošnim proslavama, posebno kada su u pitanju vjenčanja njihovih sinova, potvrđuje blizak izvor.

Đanijeva Slađa nije bila voljna da pruži sveobuhvatno objašnjenje, ali je priznala da njen dar ima ogroman sentimentalni značaj. Pjevačeva supruga odbila je otkriti vrstu nakita koji je poklonila svojim djeverušama, ali je otkrila da ima sentimentalnu vrijednost jer je prenio od njenih roditelja. Iako joj je bilo teško da ih pokloni, nada se da će ih snaje moći cijeniti i koristiti u budućnosti. Nakit je izrađen od zlata, ali je odlučila da ne opisuje njegov specifičan dizajn. Pjevačeva supruga poznata je po svojim modnim odabirima, posebno kada je obukla zelenu haljinu u kojoj je izgledala mlađe, a nakit je kratko spomenula tokom intervjua za jedan list. Poznati pevač tvrdi da nije imao dug period priprema do ovog važnog događaja, ali i dalje oseća ogromnu radost koja se može porediti sa onom kada je bio svedok venčanja svog najstarijeg sina.

Naše domaćinstvo je uvijek ispunjeno uzbuđenjem i uživanjem! Kada sam se prije dvije noći vratio kući sa putovanja, nisam se ni za što pripremio, ali su se moje žene već pobrinule za sve. Sljedećeg jutra u 11 sati već su se spremali i obavljali svoje zadatke. Iako postoje intenzivna osećanja u domaćinstvu, na mene to utiče tek kasnije uveče, slično kao vampir. Planirao sam dati velikodušne napojnice i već sam njima napunio oba džepa. Međutim, ne volim da se hvalim svojim poklonima, jer iznos nije važan. Najvažnije mi je da obezbijedim dom svojoj djeci i na tome sam zahvalna.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here