Protekla godina dana je bila veoma turbulentna za popularnu pjevačicu Jelenu Karleušu, posebno kada je njen ljubavni, bračni život u pitanju. Poznato je da se njen odnos sa suprugom Duškom veoma pogoršao, te da je došlo do objave na društvenim mrežama da su njih dvoje predali brakorazvodne papire i da su već napravili dogovor na koji će se način razvesti i kako će podijeliti svoju imovinu. Ipak, kada se jedna vrata zatvore za vama, negdje drugdje se neka druga vrata otvore, pa je tako i kod Jelene jedan član porodice napustio zajednicu i tako napravio mjesto za novoga člana porodice. Kako se čini, ovaj član će biti glavni i za Jelenu, ali i za njene kćerke Atinu i Niku

U pitanju je novi kućni ljubimac kojeg je Jelena odlučila da udomi, a kako je pjevačica otkrila, mali pas je već neko vrijeme u njenom domu i uklopio se u život u njenoj vili na najbolji mogući način, te su se i ona i njene kćerke prilagodile njemu: “Prije par mjeseci udomila sam Tedija. Bio je odbačen od svojih vlasnika i nađen u teškom stanju na jednom đubrištu. Danas Tedi izgleda ovako i živi bolje od onih koji su ga odbacili i tjerali sa vrata. Život ima najnevjerojatnije puteve, zar ne? Usvoji, ne kupuj! Možda baš u ovom momentu odbačen i sam u nekom azilu za životinje čeka pas vašeg života. Ne birajte pse po izgledu, jer pas nije igračka već ličnost. Ima svoje “ja”, svoju ličnost” – poručila je Jelena.

Podsjećanja radi, Jelena je prije nekog vremena bila udomila psa kojeg je spasila sa ulice: “Bio je odbačen, izbačen na ulicu, nađen u teškom stanju na deponiji u raspaloj fotelji. Dobri ljudi su ga spasili i objavili slike, ošišali, okupali, liječili kod veterinara. Onda se javila jedna čudna plava žena sa željom da ga usvoji. I nečiji život se od današnjeg dana pretvara u bajku” – poručila je tada Karleuša.

 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here