Ono što je sigurno jeste da je Lepa Brena jedna od najpozantijih pjevačica u regionu koja je u bivšoj Jugoslaviji vladala državom u toj mjeri da su je često nazivali fenomenom.
Međuutim, ona je i danas veoma aktivna, a kada je nje privatni život u pitanju svi znaju da je ona već trideset godina u sretnom braku sa jugoslovenskim najboljim teniserom Bobom Živojinovićem sa kojim dva sina.

Naime, Boba iz prvog braka isto tako ima sina sa kojim je Brena u veoma dobrim odnosima i koji je u braku sa Aleksandrom Prijović i sa kojom on ima sina Aleksandra.
Kada je riječ o Breninom i Bobinom sinu Viktoru on se nalazi vrlo blizu da bi uplovio u bračne vode, a kako saznajemo njegova izabranica je Sandra Miljković koja je malo starija od njega i koja je došla u Beograd prije šest godina kako bi studirala.

Naime, ona radi kao proifesionalna šminkerica i možemo reći kako joj posao za sada ide veoma dobro, a sama Sandra je privukla veliku pažnju na proslavi rođendana Brene kada je svu pažnju pokupila sa svojim stajlingom jer se pojavila golog stomaka.

Proslava Breninom 60 tog rođendana održana je u jednom restorana kojeg je Boba zakupio, a sama proslava je bila u tajnosti zbog epidemioloških mjera, a vrata restorana su bila zaključana, a proslavi su prisustvovali samo najbliži prijatelji i rodbina.

Međutim, kada je u pitanju Sandra, čim se ona pojavila u Viktorovom društvu svi su krenuli da istražuju odakle ona dolazi i ko je ona, a onda se saznalo da ona dolazi iz jednog sela u blizini Luga i da se radi o jednoj veoma skromnoj i veoma vrijednoj djevojci koja i dan danas kada ode u svoj rodni kraj ode da pomogne svojoj babi oko spremanja kuće i zimnice.

Kako vi ovo komentarišete? Pišite nam

Preporuke