Živi sa mužom i kćerkom: Viktoriji stalno rasla brada, a danas izgleda totalno drugačije - Lifesytledom

Živi sa mužom i kćerkom: Viktoriji stalno rasla brada, a danas izgleda totalno drugačije

Liječnici su joj rekli da će s vremenom sve biti u redu, a Victoria je nastavila imati probleme zbog svoje rijetke bolesti brade. Ali ona i dalje vodi svoje kampanje, govori i djeluje javno. A ima rijetku bolest poznatu kao kerubizam – to je jedan portal nedavno opisao Victoria Wright. Istaknuli su to primjerom hrabrosti i upornosti, jer je kerubizam rijetko genetsko stanje koje uzrokuje promjene na donjem dijelu lica, obično od ranog djetinjstva.

Čak i kad je Victoria Wright bila mlada, majka je primijetila da djevojčini zubi rastu. Ubrzo nakon toga, njezinoj kćeri dijagnosticirana je rijetka bolest lica s prekomjernim razvojem vezivnog tkiva, praćena glavoboljama i bolovima u čeljusti.

Liječnici su joj prvo rekli da Victoria brada prestaje rasti, ali njezino se stanje s vremenom samo pogoršavalo, posebno u pubertetu. Ipak, nekako se uspjela suočiti sa svojom situacijom. “Naučila sam da je najbolje da se nasmiješim kad netko počne buljiti u mene jer to ne znači odmah da on misli nešto loše”, kaže Victoria.

Bonus članak:

Flavonoidi su spojevi koji su prirodno prisutni u voću i povrću. Znanstvenici već 20 godina znaju da mogu spriječiti r ak debelog crijeva, ali nisu u potpunosti razumjeli temeljnu biologiju.

Sada je nova studija opisala molekularni mehanizam pomoću kojeg probavni proizvod flavonoida može, pod određenim uvjetima, smanjiti rast stanica ra ka. U početku su istraživači smatrali da aspirin može smanjiti rizik od ra ka debelog crijeva.

Međutim, otkrili su da derivat salicilne kiseline zvan 2,4,6-trihidroksibenzojeva kiselina može usporiti rast stanica ra ka.

Categories: Najnovije,Vijesti

Leave A Reply