Društvene mreže u posljednje vrijeme jednostavno frcaju sa snimcima jako talentovanih ljudi, koji su obične domaćice, kasirke u supermarketima, ili obične stjuardese. NIko ne može da vjeruje da ima tako velikih talenata u svijetu, kada oni puste svoj glas. Rijaliti programi, koji za cilj imaju promociju super talenata su itekako jako gledani u svijetu.DOsta njih koji su ušli u finala širom svijeta su ostvarile sjajne karijere, dok ima i onih koji su jednostavno nestali sa muzičke scene. Mora se priznati da takvih emisija danas imamo na ssvakom kanalu, ali su jak ozabavne i privlače jako veliki broj gledalaca u svojim terminima, koji su uglavnom vikendom navečer. 

Danas vam donosimo priču koja se desila prošle godine u Ukrajini, a ovaj video broji na milione pregleda. Na bini se pojavila jedna žena, koja je stara 24 godine, ali ona je već bila u 9 om mjesecu trudnoće. Kada je izašla na scenu, žiri se počeo zgledati između sebe i šaputati jedno drugom na uho. Ista stvar zabilježena je u publici, jer je ovo prvi puta da na binu izađe trudna žena.

On a je jedba stojala na nogama, koje su bile vidno otečene. Ali šta da se radi? Morali su je ispoštovati,i svi iz žirija su gledali sa skepsom na nju. Ona je odabrala još tešku pjevačicu za svoju obradu a to je Vitni Hjuston, koja je itekako teška za pjevati. Kada je zapjevala predivnu baladu, svi su ostali bez teksta, a publika je pružila ogroman aplauz podrške za ovu mladu, buduću majku. 

Preporuke